Zwemfestijn Rood Zwart zaterdag 25 februari j.l.

27-02-2017

Zaterdag 25 februari was het dan weer zover. De laatste zaterdag van de voorjaarsvakantie ging de hele jeugdafdeling van Rood Zwart zwemmen.

Om 18:00 uur vertrokken de eerste auto’s vol met leiders, trainers, ouders, spelers, broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes naar Zwembad “De Wilder” in Haaksbergen.

Bij aankomst in Haaksbergen was het zwembad nog helemaal leeg. Rood Zwart had namelijk het gehele bad afgehuurd voor alle spelers van F tot en met de A jeugd. Het duurde maar even of alle baden waren gevuld met lachende, spetterende kinderen en begeleiders. De jongste jeugd mocht tot 20:30 uur blijven en de oudere jeugd zelfs tot 21:30 uur.

Een heerlijke avond, lekker spetteren en spatten in de golven, het bubbelbad, het koude dompelbad, zwieren en zwaaien aan het touw, de stroomversnelling, het grote drijfkussen en natuurlijk de geweldig lange glijbaan niet te vergeten. Deze is natuurlijk extra spannend in het donker.

De leiders hadden zich genesteld in de bubbelbaden. drijfkussen. Tegen half tien vertrokken de laatsten weer richting Delden. In de kantine was voor iedereen een broodje hamburger en natuurlijk iets te drinken. Want hongerig en dorstig wordt je wel van zwemmen.

Het jaarlijkse zwemfestijn was ook dit jaar weer een groot succes en zeker voor herhaling vatbaar.

 

 
 
Geen producten
Naar winkelwagen