Han Blanke benoemd tot Erelid Rood Zwart

14-02-2017

Rood Zwart heeft er een nieuwe ERELID bij. Tijdens de Algemene Ledenvergadering van maandag 17 februari jl. werd onder luid applaus door echtgenote José, in het bijzijn van dochters Elke en Lotte een officiële plaquette uitgereikt aan Han met de volgende tekst:

 

 “ vanwege zijn jarenlange verdiensten als
o.a. bestuurslid vrijwilligers zaken,
voorzitter activiteiten-commissie en zijn
grote betrokkenheid bij onze veren
iging.
“Met elkaar, Voor Elkaar” is door de gedrevenheid van Han een begrip
geworden binnen onze vereniging.”

De voorwaarden voor de Onderscheiding erelid is door het Bestuur Rood Zwart vastgesteld als volgt: Bestuurslid, langdurig als zodanig actief met bijzondere verdiensten (uitgevoerd over een periode meer dan 10 jaar) en/of Lid met langdurige zeer bijzondere verdiensten, uitgevoerd over een periode van meer dan 15 jaar.
Erelid wordt je dus niet zo maar. Speldrager is al bijzonder, maar dit is nog een “stap hoger”. Dit blijkt ook wel uit het feit, dat hij slechts de 19e is in het 94-jarig bestaan van Rood Zwart. Maar Han voldoet ruim aan deze voorwaarden.  I.v.m. knie problemen moest hij al vroeg stoppen met speler in het 2e elftal, maar ging niet bij de pakken neerzitten.
  Hij werd direct trainer van diverse senioren-elftallen, o.a. jaren bij het 2e. Later werd Han bestuurslid vrijwilligers zaken en activiteiten- commissie. Mede door zijn persoonlijke, actieve benadering wist hij veel nieuwe vrijwilligers aan Rood Zwart te binden. Han heeft namelijk een “gun”-factor”. Met andere woorden: als hij je voor iets vraagt, kun je eenvoudig niet weigeren. Dat is een bijzondere eigenschap met zo'n iemand in je bestuur.
Ook bij de activiteiten die hij mee helpt organiseren slaat zijn enorme gedrevenheid over op overige leden. Mede hierdoor zijn o.a. de Play Back show (onlangs voor de 17e keer gehouden), Sponsortoernooi, Pakjesbingo en Wildactie al jaren een groot succes. Ook is hij nu wekelijks op en rondom de nieuwbouw van het Noaberschapshoes te vinden, waar hij erg veel werk verricht. Rood Zwart is erg trots op haar nieuwe Erelid en hoopt dat Han zich nog jaren kan en wil blijven inzetten voor de club.

    

Voor alle foto’s van de hele ledenvergadering: zie foto's ALV 2017 >>> enRood Zwart Facebook >>>

 
 
Geen producten
Naar winkelwagen