Gezellig druk bij Mini Playbackshow

30-01-2017

Zaterdag 28 januari was de MINI PB show. De kantine was weer lekker vol met vaders, moeders, opa’s, oma’s, ooms, tantes, broertjes en zusjes. De middag werd geopend met de winnaars (Mel en Kim) van de grote Playbackshow en ook Toon Nijland had nog een leuk nummer wat hij deze middag liet zien.

Het eerste echte optreden kwam daarna. De zaal kwam al gauw in een feeststemming. Ook de jury deed volop mee. Dit jaar bestond de jury uit Shrek, Donkey en Stormtrooper van Star Wars. Het zou voor de jury nog een hele moeilijke klus worden om te bepalen wie de uiteindelijke winnaar zou worden. Links,rechts van de Snollebollekes, Het prinsenlied, 24K Magic van Bruno Mars, Young van Kesha, Eye of the tigre, Timber van Pitbull, Car wash van Chirstina Aquilera, Liever te dik in de kist van Stef Ekkel en Rene Karst

In de pauze werden de winnaars (degene die de meeste loten hadden verkocht) van de grote clubactie en de winnaars (wie had het meeste geld bij elkaar gelopen met de sponsor) in het zonnetje gezet. Daarna trad de A1 en het bestuur nog op met hun act van de vrijdagavond.


De grote winnaar van deze middag werden Demi van de Bos en Maud Hartgerink met Car Wash.


De 2e plaats was voor Mette Dijkmans en Romy Groothuis, 3de werden Hanne en Lars Truitman en de welpen ontvingen de aanmoedigingsprijs.

Verder was er voor alle deelnemers een medaille, chips en ranja. Het was weer een hele gezellige middag voor de laatste keer in ons oude clubhuis.

Volgend jaar 20 januari 2018 de mini Playback show in ons nieuwe Clubgebouw “het Noaberschapshoes”.

Voor alle foto's klik hier >>>

 
 
Geen producten
Naar winkelwagen