Rob Hudepohl benoemd tot lid van verdienste

08-01-2017

In een gezellig druk clubgebouw opende voorzitter Robert Ros in een gemoedelijke sfeer met zijn Nieuwjaarstoespraak. Hij deed dit met enkele beschouwingen op de hoofdpunten van beleid in 2016 en 2017.

Het jaar 2016 was bijzonder met een ledenaanwas van maar liefst 28 welpjes. Ook het feit dat Rood Zwart bij de jeugd in elke leeftijdscategorie een compleet meisjesteam heeft stemde tot grote tevredenheid. De belangrijkste gebeurtenis uit 2016 en 2017 betreft evenwel de bouw van het noaberschapshoes. Ros: "Het is prachtig om te zien hoe dit gemeenschapsgebouw met vereende krachten tot stand wordt gebracht. Van de plannenmakers tot de mensen op de bouw. Van willekeurige Deldenaren die een handje willen helpen tot onze vaste vrijdagochtendploeg. Ieder draagt zijn steentje bij. " De voorzitter riep echter ook op om bescheiden te blijven: "Veel hebben we immers niet in de hand, maar we gaan het komende jaar met z'n allen in ieder geval  ons stinkende best doen om dit noaberschapshoes te voltooien".  Daarnaast riep hij op verdergaand samen te werken met de andere sportverenigingen en Deldense organisaties. "Dat is de beste waarborg om het voorzieningenniveau in Delden op een zo hoog mogelijk peil te houden. Het aanleggen van een beachbalveld zou één van de mogelijkheden daartoe kunnen zijn."

Daarna volgde het absolute hoogtepunt van de avond. Rob Hudepohl werd benoemd tot Lid van Verdienste van de voetbalvereniging Rood Zwart. Jeroen Vos –bestuurslid vrijwilligerszaken- memoreerde de grote verdiensten die Rob in de afgelopen 30 jaar voor Rood Zwart heeft gehad: speler van de eerste selectie, jeugd- en seniorentrainer, helper op de bouw, Open Dag commissie, jeugdactiviteiten etc. De bijbehorende erespeld werd hem door echtgenote Karin opgespeld onder toeziend oog van hun zoons Rick en Tom. Een (h) echte RZ familie! Rob is nog steeds een zeer betrokken clubman die regelmatig zijn positief kritische visie over voetbaltechnische zaken geeft.  Een meer dan terechte Spelddrager. Rob: gefeliciteerd!

Tenslotte volgde na een korte pauze  de uitreiking van de Topscoorder Bokaal seizoen 2015-2016.  Gerard Baake als grote organisator van deze bokaal reikte aan de winnaars de zeer fraaie prijzen uit.
Tom Koens (RZ8, 22 goals) mocht dit keer de grote wisselbeker in ontvangst nemen. De 2e plek was voor Peter Volmer (RZ6, 20 goals) en als nr 3 eindigde Els de Witte (DA 1, 18 goals)

Daarna bleef het nog lang gezellig op deze zeer geslaagde nieuwjaarsreceptie.

Klik hier voor alle foto's >>>

 

 
 
Geen producten
Naar winkelwagen