Sponsor(snert)loop 14 januari

15-01-2017

1e Snertloop groot succes

Een prachtig wit sneeuwdek en zelfs af en toe een flinke dosis zonneschijn. De geur van ambachtelijk gemaakte snert en warme chocolademelk. Kortom prima omstandigheden voor de allereerste snertloop bij v.v. Rood Zwart. Onder het toeziend oog van vele ouders, opa’s en oma’s en andere belangstellenden liepen onze jeugdleden vanochtend ruim €4.000,- bij elkaar. De opbrengst komt volledig ten goede aan de realisatie van het nieuwe Noaberschapshuus.

Prijswinnaars
Dat familie, vrienden, buren en bekenden massaal gevraagd zijn om te sponsoren blijkt al uit het resultaat. Hoewel we blij zijn met elke euro voor ons nieuwe clubgebouw hebben we een kleine attentie voor de jeugdleden die individueel het meeste geld hebben ingezameld.

1e prijs: Joep ten Brummelhuis met €370,- (met dank aan de verdubbelaaar van restaurant ’t Witte Paard)
2e prijs: Teun Vrielink €182,50
3e prijs: Daniel Korthorst €107,55
4e prijs:  Jorn Ottenschot €101,45

Team met hoogste opbrengst: F1

De prijsuitreiking vind plaats tijdens de mini playbackshow op 28 januari.

Met elkaar, voor elkaar
Een heel gezellige ochtend met een prachtig resultaat voor de club. Iets dat we niet hadden bereikt zonder de bijdrage van alle betrokkenen. Een bijzonder woord van dank aan onze sponsoren Harlekijn Smitties, slagerij Jan Visschedijk, uw bezorgbakker Han Bril en Anne schep- en softijs. Last but not least alle vrijwilligers en deelnemers bedankt. Het was een zeer geslaagde ochtend!

     

     

Voor alle foto's van de sponsor "snert" loop klik hier >>>

 


 
 
Geen producten
Naar winkelwagen