Rood Zwart pakt belangrijke punten bij Hector

27-11-2016

Rood Zwart heeft op zondagmiddag drie belangrijke punten gepakt bij Hector. Halverwege stond er nog een 0-0 stand op het scorebord, maar na de pauze ging het hard. Via drie treffers stelde de ploeg van trainer Remco Dokter de zege veilig. Een treffer in blessuretijd door Hector veranderde daar niets meer aan. Door de overwinning gaat Rood Zwart Hector voorbij op de ranglijst. Eindstand: 1-3.

Hector en Rood Zwart hadden in de beginfase moeite om het spel te maken. De toeschouwers kregen daardoor een rommelige duel te zien met weinig goed voetbal. Aan spanning was er echter geen gebrek. Zowel de thuisploeg als de bezoekers uit Delden kregen kansen om de score te openen. Zes minuten voor de rust leek dit Rood Zwart te lukken. De treffer werd echter geannuleerd vanwege vermeend buitenspel. Ruststand: 0-0.

Na de pauze was er voor de meegereisde Deldenaren veel meer te genieten. De ploeg van Remco Dokter kwam uitstekend uit de kleedkamers en nam het heft in handen. Dit resulteerde in de 57e minuut in de verdiende voorsprong. Colin Monteiro zette de bal voor en Tom Hudepohl werken keurig af. Hector moest hierna komen en dit speelde Rood Zwart in de kaart. Via snelle uitvallen bleven de bezoekers het gevaarlijkst. In de 73e minuut was het opnieuw raak. Tim van het Bolscher legde een vrije bal prima neer bij de tweede paal en Thomas de Graaf werkte de bal tegen de touwen.

Vijf minuten voor het einde werd de wedstrijd definitief beslist. Raymond Kenkhuis pikte een diepe bal op en ging goed langs de doelman van Hector. Deze haalde de Rood Zwart aanvaller vervolgens onderuit met een penalty en een vervelende schouderblessure tot gevolg. De strafschop werd snoeihard in het dak van het doel geschoten door Thomas de Graaf.
Diep in blessuretijd redde Hector nog de eer. Eindstand: 1-3.

(bron: nieuwsuitdelden.nl)

 
 
Geen producten
Naar winkelwagen