Aankondiging en agenda Algemene Leden Vergadering

01-02-2017

U bent gewend dat elk jaar rond eind oktober / begin november de algemene ledenvergadering (beter bekend als jaarvergadering) wordt gehouden, waarin u door het bestuur wordt bijgepraat over het reilen en zeilen van onze vereniging in het afgelopen seizoen en de verwachtingen voor het lopende seizoen.

Dit jaar gaat dit echter iets anders dan andere jaren en heeft u tot nu toe nog niets van ons gehoord hierover.
De reden hiervan zullen velen van u inmiddels wel kennen en begrijpen, dit heeft te maken met de persoonlijke situatie van onze penningmeester Harold Pepers. Eind augustus werd hij geconfronteerd met het verschrikkelijke bericht dat hij ernstig ziek is en dit heeft uiteraard de prioriteiten verlegd.
Inmiddels is het verwerken van de cijfers weer op gang en kunnen we de verdere voorbereidingen voor de jaarvergadering gaan treffen.

De algemene ledenvergadering staat nu gepland voor maandag 13 februari 2017 om 20.00 uur in het clubgebouw en het bestuur wil hierbij al onze leden van harte uitnodigen aanwezig te zijn.

Indien u de agenda en de diverse stukken wil ontvangen, geef dit dan aan bij onze secretaris via info@roodzwart.nl en u zult de stukken per mail toegezonden krijgen. Ook liggen een aantal exemplaren ter inzage in de bestuurskamer voorafgaand aan de vergadering.

Het bestuur

Voor agenda AVL klik hier >>>

 
 
Geen producten
Naar winkelwagen