Wederom geslaagde Vrijwilligersavond

15-11-2016

Voor onze 65+ vrijwilligers was er in sept jl al een bijeenkomst georganiseerd, het vrijwilligersfeest voor onze “jongeren” vond plaatst op vrijdag 11 november in ons clubgebouw. Uiteraard was ook de 65 plusser hier (weer) van harte welkom. Het Hoofdbestuur draaide traditioneel de bardienst en de kantine was goed gevuld met o.a. scheidsrechters, trainers, leiders, kantinepersoneel, vrijdagmorgenploeg en leden van de jeugd-, technische -, senioren -, activiteiten - , sponsor-, club van 100-, website- én toernooicommissie. Goed was ook om te zien dat er steeds meer partners mee komen naar deze avond, hopelijk zet deze trend zich voort. Al met al waren er ruim 100 Rood-Zwarters, die zorgen dat onze ruim 700 leden wekelijks met veel plezier mogen en kunnen voetballen. Dit keer was er een RZ sportquiz op het grote scherm, waar iedereen fanatiek aan mee deed, met  de mobiel in de aanslag. Van historische RZ vragen (welk jaar brandde onze kantine af tot  wie was onze voorzitter in de jaren 40)  tot recente vragen( hoeveel punten heeft ons 1e tot hoe hoog is het hoogste punt vd nieuwbouw). De winnaar vd quiz werd Gerard " Geraldinio"  Baake.
Aan het eind van de avond waren er veel positieve geluiden van de aanwezigen en was men het er wéér over eens dat Rood Zwart een hele hechte, gezellige club is.

Een club, waar overigens nog steeds plaats is voor nieuwe vrijwilligers. Lijkt het u leuk, of kent u mensen die wel eens "iets" willen doen bij onze mooie club, bel gerust eens met  Jeroen Vos, bestuurslid Vrijwilligerszaken: 06 – 304 20 200. Hij weet waar we nog mensen nodig hebben en kan ook aangeven wat deze functies dan inhouden etc. Vooral extra bar - en keukenpersoneel is van harte welkom!
Met Elkaar, Voor Elkaar!
Voor de foto's van de vrijwilligersavonden, zie www.roodzwart.nl > foto’s

 

 
 
Geen producten
Naar winkelwagen