De vliegende keep: handschoenen en mutsen

09-11-2016

Poeh, het is toch wel even wennen hoor! Het kwik is al een paar keer onder nul geweest, dus de handschoenen en de mutsen worden alweer opgezet richting trainingsveld en wedstrijdveld. Nu maar hopen dat het voetbal voor de toeschouwers wel hartverwarmend is!

Zaterdag

Rood-Zwart JO17-3 – Wilhelminaschool JO17-4
Een wedstrijd in de kelder van de 4e klasse, namelijk de nummer 10 tegen de nummer 11. Gelukkig is het wel RZ die de 10e plek bezet! Nu komt Wilhelminaschool op bezoek en is dit een uitgelezen mogelijkheid om maar eens de volle drie punten te pakken! Als Jacco Everlo samen met Pim Claassen net zo goed voetballen als dat ze FIFA kunnen spelen, moet dat vast goed komen. Aanvang: 12.45 uur.

Rood-Zwart JO13-1 – Sparta E. JO13-2
Wel mooi en knap om te zien, hoe de jongens van trainer Joost Baake zich staande houden in de 1e klasse. Met 1 absolute topploeg in de competitie, volgen er 4 teams op gepaste afstand, maar wel met elkaar in gevecht, het puntenverschil is maar 1. Dit weekend speelt RZ tegen de nummer laatst, dus hopelijk kan er samen met de overwinning ook een beetje aan het doelsaldo worden gewerkt. Aanvang: 11.15 uur. 

Rood-Zwart MO17-1D – De Tukkers MO17-1D
Vorige week kenden de meiden een spannende pot, die helaas net niet goed viel… Een 3-2 nederlaag was het gevolg. Deze week is De Tukkers de tegenstander, en dit is een team wat dichtbij staat. Wie deze pot in winst kan omzetten, kan ook weer aansluiting vinden bij de bovenste regionen, en wie wil dit nou niet!Aanvang: 14.30 uur. 

Rood-Zwart JO9-3 – De Tukkers  JO9-2G
Ook dit team van RZ mag het opnemen tegen De Tukkers uit Albergen. Hier is het RZ die iets hoger staat, de collega’s uit Albergen hebben helaas voor hun nog geen punt gepakt. Nu gunnen we iedereen altijd het beste, maar hopelijk kan dat puntentotaal ook na dit weekend op 0 blijven staan… Aanvang: 10.00 uur. 

Zondag:

Rood-Zwart 1 – Markelo 1
Dit weekend weer een hofderby op het programma. Nadat 2 weken geleden GFC uit Goor keurig opzij werd gezet, is het deze keer Markelo waartegen de mannen van RZ mogen strijden. Vorige week werd er een ontzettend knap punt gehaald bij en tegen Barbaros, de huidige nummer 1 in de competitie. Wat vooral opviel was het hechte collectief. Hopelijk een goed vervolg deze week! Aanvang: 14.00 uur. 

Rood-Zwart 6 – Tubantia 5
Ai, ai, ai. Het was natuurlijk wel te verwachten, maar als je dan zo dik van RZ 5 vorige week hebt verloren, is de pijn natuurlijk voelbaar. 1-6…  Goed, snel vergeten en weer door naar de orde van de dag! Dit weekend staat Tubantia te wachten, dit is toch ook een titelkandidaat. Hopelijk kunnen Peter Volmer en consorten zich weer focussen en vol aan de bak! Aanvang: 9.00 uur.

Vrijwilliger(s) van de week:

Jeroen Vos, wat een vriendelijke geste, mooi de verdediging verlaten zodat RZ 5 mooi kan counteren en uitlopen naar een dikke uitslag. Dit is natuurlijk vrijwilligerswerk ten top! Hebben die steekpenningen toch nog geholpen… 

 

 

 
 
Geen producten
Naar winkelwagen