De vliegende keep: Just another day at the office

02-11-2016

 

Just another day at the office, komend weekend.

We kruipen wel steeds meer toe richting het einde van de eerste competitiehelft, dus hopelijk kunnen we nog een kampioen of 2 begroeten! 

Zaterdag

Rood-Zwart JO19-1 – Hengelo JO19-1
Na een fikse oor wassing vorige week met een 6-1 nederlaag, is het tijd om het tij te laten keren. Dit weekend staat er een belangrijke kraker op het programma tegen Hengelo, die onder RZ staan. Zoals ze dat dus noemen, een 6 punten wedstrijd! Hopelijk heeft Alexander Vogt goede zin, zodat hij de verdediging goed kan leiden en dicht kan metselen! Aanvang: 14.30 uur.

Rood-Zwart JO15-2 – SV Delden JO15-1
Dit weekend mag die weer, de derby uit Delden! De jongens van Arjan oude Wesselink en Bart de Ruiter hebben tot nu toe een moeilijke competitie, maar ze hikken steeds meer tegen een zege aan. Nu is er uiteraard geen mooiere gelegenheid dan om dat tegen Delden te doen. Nu staan deze 2e, dus word het een lastige pot, maar in voetbal is alles mogelijk! Aanvang: 11.15 uur. 

Rood-Zwart MO19-1 – Witkampers MO19-1
De meiden van RZ gaan dit weekend in vol van zelfvertrouwen, na de dikke overwinning op Delden vorige week. De overwinning was een broodnodige, en kan deze week een goed gevolg krijgen. Witkampers staat twee plaatsen lager, maar zegt natuurlijk niets. Vol gas ertegenaan dames, zodat er weer leven in de competitie geblazen kan worden! Aanvang: 16.15 uur. 

Rood-Zwart JO11-4 – Wilhelminaschool  JO11-4
Deze toppers van RZ draaien goed mee in de competitie, waardoor een goed resultaat aansluiting biedt op de bovenste 3 plaatsen. Nu komt Wilhelminaschool op bezoek, en dat is nooit een makkelijke tegenstander. Vaak spelen ze goed verzorgd voetbal, dus moet RZ op zijn best voor de dag komen! Hopelijk kan Job van Esch zijn teamgenoten goed op weg helpen… Aanvang: 10.00 uur. 

Zondag:

Rood-Zwart 6 – Rood-Zwart  5
De wedstrijd waar heel RZ naar uit kijkt, de kraker der krakers, EL Clasico op de Scheetheuvel… Het 6e tegen het 5e! De messen zijn in de afgelopen dagen al geslepen, vriendschappen staan even op de 2e plaats. Het mooie aan deze strijd is dat het ook nog om de koppositie in de competitie gaat. Jan-Willem Klumpers (RZ 6) gaf al een mooie spreuk om deze wedstrijd mee in te gaan: De jeugd (RZ 5) heeft de toekomst, maar de oudjes (RZ 6) zijn nog niet versleten! Aanvang: 9.00 uur.

Rood-Zwart 9 – Juventa’12 7
Tja, wat moet je er van zeggen… Na 7 wedstrijden 0 punten is natuurlijk niet een topprestatie. Er zat de laatste tijd een stijgende lijn in qua uitslagen, maar dat viel vorige week weer even tegen. Deze week zal er misschien wat meer mogelijk zijn, tegen een team dat 3 plaatsen hoger staat. Hopelijk is de zwarte panter in goede doen, zodat 1 doelpunt al genoeg kan zijn! Aanvang: 9.00 uur.

Vrijwilliger(s) van de week:

Websitecommissie, chapeau! De website heeft weer een kleine opschoonbeurt gehad, en elke week weer mooie actuele stukjes. Ze hebben zelfs nog plek voor deze rommel! 

 
 
Geen producten
Naar winkelwagen