Rood Zwart boekt knappe overwinning bij GFC

31-10-2016

Rood Zwart heeft op zondag drie belangrijke punten gepakt tegen GFC. Het duel in Goor eindigde in een 1-3 zege voor de mannen van Remco Dokter. Halverwege stonden de bezoekers uit Delden al met 0-2 voor. De doelpunten voor Rood Zwart werden gemaakt door Tom Hudepohl, Thomas de Graaf en Thijs Oude Meijers.

De Deldenaren kwamen goed uit de startblokken en waren in de openingsfase de baas op het veld. Dit resulteerde al in de 12e minuut in een treffer. Na een uitstekende aanval zorgde Tom Hudepohl voor de voorsprong. Rood Zwart ging hierna goed door en bleef kansen creëren. Toch duurde het nog tot de 41e minuut voordat de 0-2 op het scorebord stond. Thomas de Graaf reageerde het meest attent op een rommelige situatie voor de goal van GFC en verdubbelde de voorsprong.

Na de pauze ging de ploeg van Remco Dokter op zoek naar de volgende treffer en de definitieve beslissing. Lang hoefden ze hier niet op te wachten. Raymond Kenkhuis werd in de 51e minuut gevloerd in het strafschopgebied en Thijs Oude Meijers wist wel raad met het buitenkansje vanaf 11 meter: 0-3.
De Deldenaren verzuimden hierna om verder weg te lopen bij de thuisploeg. Hierdoor bleef GFC een sprankje hoop houden. Dit werd in de 72e minuut versterkt toen een afstandsschot over de doelman van Rood Zwart in de goal belandde. In de problemen kwam Rood Zwart echter niet meer. Eindstand: 1-3.

(Bron: nieuwsuitdelden.nl)

 
 
Geen producten
Naar winkelwagen