Scheidsrechters staan weer paraat

26-10-2016

We zijn alweer een aantal weken bezig met de competitie. Bij aanvang van het nieuwe seizoen was het even puzzelen om bij iedere wedstrijd de juiste scheidsrechter in te delen. Gelukkig is dat voor het grootste gedeelte gelukt, en zijn we op de goede weg om bij iedere wedstrijd een scheidsrechter te plaatsen. Helaas zijn een aantal scheidsrechters gestopt om uiteenlopende reden. Gelukkig zijn er ook een aantal nieuwe toppers in ons scheidsrechterkorps bij gekomen. Waar wij erg gelukkig mee zijn.  Zo ook met de meiden van MO19 die met 5 scheidsrechters de arbitrage compleet maken. Deze zullen hoofdzakelijk de elftallen van MO13 en MO15 gaan fluiten. Daarmee komen we bij Rood Zwart op een aantal van 32 scheidsrechters. Een aantal waar we met zijn allen best trots op mogen zijn. Geen voetbal zonder scheidsrechter.

Een greep uit het scheidsrechterskorps jeugdafdeling van Rood-Zwart.

Na lang wachten gaat nu eindelijk de scheidsrechtercursus veldvoetbal (BOS) van start. 18 Personen gaan de KNVB cursus volgen. 15 Rood Zwart leden en 3 cursisten van andere verenigingen. SV Delden, BWO en NEO die in goed overleg de klas compleet maakt.
Voor de jongste scheidsrechters die de JO09 en JO11 fluiten volgt zsm een kleine cursus, onder leiding van Jan Everlo .
Hierdoor zijn we in staat om een team  goed opgeleide scheidsrechters op het veld neer te zetten.
Voor alle leiders en spelers is het dan ook gepast dat er voor de scheidsrechter enige vorm van ontzag is tijdens de wedstrijden.

Als er Jongens of meisjes zijn die een sportopleiding hebben, en stage uren willen/moeten draaien, kunnen ook gaan fluiten. Enkele scheidsrechters lopen al stage bij Rood Zwart en krijgen daar uren voor. Aanmelden kan bij Toon Nijland. coördinator jeugdscheidsrechters tel. 06 46135974

 
 
Geen producten
Naar winkelwagen