De vliegende keep: Wintertijd

26-10-2016

Na een weekje rust voor de meeste teams, is er dit weekend weer een goed vol programma. Dit weekend wel goed voor de zondagochtend mensen, de wintertijd gaat in! Dus een uurtje langer slapen.
Misschien voor het kantinepersoneel wel de kantine een uurtje eerder open doen ook, want er zijn er altijd wat die hier geen rekening mee houden... 
 

Zaterdag 

Rood-Zwart JO17-1Tubantia JO17-2 
Foutje, sorry bedankt. Vorige week was ik vergeten de B1 bij de potentiele Herbstmeisters te zetten… Bij deze bedankt Michel Janssen!
Deze week mogen de jongens deze positie waarmaken. Dit gebeurt tegen Tubantia, die momenteel laatste staat. Nu zegt dit natuurlijk altijd bar weinig, en mag er absoluut geen sprake zijn van onderschatting. Nu scheelt het dat er een trainer bij zit die altijd optimaal gemotiveerd is, dus dat zal wel snor zitten! Aanvang: 14.30 uur.
 

Rood-Zwart MO13-1dEnter Vooruit MO13-1d 
Bij de meiden is er al een klein kopgroepje ontstaan. Nu staat RZ hier net met 5 punten achter, dus dit is nog overbrugbaar. Een goed resultaat in de thuiswedstrijd is hier natuurlijk heel belangrijk bij, dus hopelijk staat het vizier op scherp bij Romee en Judith, zodat de doelpunten weer als rijpe appelen in het netje vallen! Aanvang: 11.15 uur. 

Rood-Zwart JO13-3TVC’28 JO13-4 
Geef het ze maar te doen, om kwart voor 9(!) al thuis spelen. Moet je nagaan hoe dat moet voelen voor de tegenstander van vandaag, TVC. Die kunnen al om half 8 klaar staan om naar de Scheetheuvel te rijden. Toch reden genoeg om scherp te zijn, want allebei 9 punten, dus een belangrijke slag voor de competitie. Hopelijk is Mirco Oude Nijhuis net zo fris als zijn vader altijd zo vroeg is… Aanvang: 8.45 uur. 

Rood-Zwart JO11-6 Achilles’12 JO11-8
Ondanks dat dit het laagste E-elftal is, bulkt dit team natuurlijk van talent. Met Don Poppe, Lucas Mudde, Lynn Kassels en Evian Haarman in de gelederen, is het een kwestie van tijd voordat de ploeg op volle toeren draait. In de vorige wedstrijd werd dit al bewezen, met een keurige 2-10 overwinning met 7 doelpunten van onze eigen Sesen Meherena-Gerezhiner. Hopelijk kunnen ze dat deze week! Aanvang: 9.00 uur.

Zondag: 

Rood-Zwart 2GFC 2 
Een weekend werken aan de teamspirit inDorf Munsterland, dat staat natuurlijk garant voor succes! Dat betekent dat de neuzen nu allemaal de goede kant op staan, zodat er weer volop gestreden kan worden voor elke meter en elk punt. Dan komen ook nog eens onze Goorse buren op bezoek, dus de motivatie moet aanwezig zijn om een goede pot voetbal op de mat te leggen. Aanvang: 11.00 uur. 

Rood-Zwart 4Bentelo 3
Nog een burenruzie op het programma dit weekend, namelijk het 4e mag het opnemen tegen Bentelo. Over het algemeen zijn dit vaak rustige potjes qua agressie, dus scheids Herman Ensink kan een mooie zondagochtend tegemoet zien. In de competitie staat Bentelo bovenaan met het maximale aantal punten, dus hopelijk kan RZ hier wat tegenover zetten en zelf ook een stapje naar boven zetten. Aanvang: 9.00 uur. 

Vrijwilliger(s) van de week:
Deze week gaat er een pluim naar Otto Botjer, die week in week uit met de fluit in de hand staat(wel op het veld dan). Dit weekend valt hij ook weer 2 keer te bewonderen op de zaterdag middag!

 

 
 
Geen producten
Naar winkelwagen