123inkt ook komende 3 jaar hoofdsponsor jeugd RZ

24-10-2016

 

Onder toeziend oog van niemand minder dan Wim Kieft
werd donderdag 21 oktober een sponsorovereenkomst tussen 123inkt en v.v. Rood Zwart getekend.

Door deze overeenkomst is 123Inkt ook de komende
3 jaar hoofdsponsor van de jeugd van Rood Zwart.

Gehele jeugd dezelfde uitstraling

De afgelopen 3,5 jaar was 123inkt ook al hoofdsponsor van de jeugd van Rood Zwart.  Deze sponsor stelt de club in staat om de gehele jeugd te voorzien van wedstrijd tenues, trainingspakken en sporttassen. “Een ongekende luxe die we zonder een partner als 123inkt niet hadden kunnen realiseren.” aldus Robert Ros, voorzitter van Rood Zwart. “Deze sponsor zorgt behalve een forse bijdrage in de vorm van kleding tevens voor een uniforme uitstraling van onze jeugd. Het laat zich raden dat we verheugd zijn om ook de komende 3 jaar verzekerd te zijn van goede materialen en een professionele uitstraling.”

123Inkt, partner in voetbal

Het bedrijf uit Nederhorst den Berg is groot geworden met de verkoop van toners en cartridges via het internet. Vanuit verantwoord ondernemerschap hebben zij een speciaal sponsorprogramma opgezet voor voetbalclubs. Ze selecteren zelf in elke KNVB regio een voetbalclub die qua visie en imago bij het bedrijf past en waarbij ze bovendien met hun kledingplan het verschil kunnen maken.

Oude kleding, nieuwe kans

Door de nieuwe sponsorovereenkomst ontvangt Rood Zwart volgend seizoen geheel nieuwe tenues, trainingspakken en voetbaltassen. Voor de oude kleding waar de jeugd de afgelopen 3,5 jaar in heeft gevoetbald zal in samenwerking met 123inkt een goed doel worden gezocht. Zo krijgt de oude Rood Zwart kleding een tweede leven bij minder bedeelde kinderen elders in de wereld.

 
 
Geen producten
Naar winkelwagen