Rood Zwart doet zichzelf tekort tegen Unisson

25-09-2016

Rood Zwart heeft op zondagmiddag een thuisnederlaag geleden tegen BSC Unisson. In Delden werd het 1-2 voor de ploeg uit Boekelo. Bij rust stond er nog een 1-1 stand op het scorebord. De winnende treffer van de gasten kwam uit een strafschop.

Rood Zwart begon prima aan het duel en was in de openingsfase de betere ploeg. Toch waren het de gasten uit Boekelo die in de 9e minuut op voorsprong kwamen door een zondagsschot in de kruising. Rood Zwart herpakte zich en ging op zoek naar de gelijkmaker. Een paar prima kansen werden echter niet benut. In de 37e minuut was het wel raak. Raymond Kenkhuis bereikte Tim van het Bolscher die de bal aannam op de bost en vervolgens de bal fraai over de doelman stoot. Ruststand: 1-1.

Na de pauze waren de beste kansen opnieuw voor Rood Zwart. Maar de ploeg was net als voor rust ongelukkig in de afronding. Net na het uur dacht de thuisploeg recht te hebben op een strafschop, maar de scheidsrechter liet doorspelen. Vlak daarna legde hij de bal wel aan de nader kant op de stip. Doelman Stef Linderman wist de inzet nog te keren maar was kansloos in de rebound: 1-2.

In het vervolg bleef de ploeg van trainer Remco Dokter kansen creëren, maar het laatste zetje ontbrak. Bijna was het in de 74e minuut beslist toen Unisson opnieuw een strafschop kreeg. Linderman redde opnieuw en een rebound zat er dit keer niet in voor de gasten. Rood Zwart bracht nog twee aanvallers in om de gelijkmaker af te dwingen, maar dat zat er niet meer in. De drie punten gingen mee naar Boekelo. Eindstand: 1-2.

(Bron: nieuwsuitdelden.nl)


        

 
 
Geen producten
Naar winkelwagen