De Vliegende Keep: Speelronde 2

14-09-2016

 

Deze week op zaterdag een mooi programma met een paar prachtige affiches!   

Zaterdag:  

Rood-Zwart JO17-1 – Heracles AVC JO17-1  

Voor de heren van trainer Willy de Graaff was het seizoen vorige week al begonnen. Deze werd bij Atc’65 uit gewonnen met 1-2. Knap, aangezien je bij Atc altijd het gevoel hebt dat de scheids op hand is van de thuisploeg. Er staat dit jaar bij de B1 een beloftevolle groep, waarvan een groot deel vorig jaar kampioen is geworden in de C-groep. Dit jaar is het doel ook lang bovenin mee te draaien en dan kijken waar het schip uiteindelijk strand. Aanvang: 14.30 uur.   

 

Rood-Zwart JO11-4 – BZSV De Blauw-Witters  JO11-1G  

RZ kent dit jaar een grote vijver waaruit in de E-groep uit gevist mag worden, zodat er ook in deze E4 nog genoeg talent zit. Dit talent kwam vorige week helaas niet helemaal tot zijn recht, want er was een 5-2 nederlaag. Wel waren hier genoeg aanknopingspunten gezien waar de trainers mee verder kunnen. Want als je een Baake in het elftal hebt, heb je vaak een potentiele 1e speler in je team. Hopelijk kan Brent ook hier al zijn stempel drukken… Aanvang: 10.00 uur.  


Rood-Zwart JO19-1 – v.v Borne JO19-1  

De A1 kende een valse start. Nadat er vorige week keurig een 2-0 voorsprong werd behaald, werd deze helaas toch verspeeld wat leidde tot een 3-2 nederlaag. Positief gezien, keurig dat er een mooie voorsprong werd behaald. Nu nog zorgen dat deze over de streep getrokken kan worden. Misschien een kleine tip, bij PSV hebben ze ook een nieuwe penalty nemer aangesteld nadat hij 2 keer had gemist… Misschien dat Tim v/h Bolscher hier ook iets mee kan? Aanvang: 14.30 uur.   


Rood-Zwart JO9-1 – LSV JO9-1 

Het hoogste F-team had een prachtige start van de competitie door een overwinning te behalen. Prima resultaat, helemaal als je nagaat dat dit in de 1e klasse gebeurt. Prachtige teamprestatie uiteraard, maar zonder de goede verrichtingen van Stan Oude Veldhuis en Thijmen Wiggers was dit natuurlijk niet mogelijk geweest. Hopelijk kunnen ze de prestaties deze week een mooi vervolg geven! Aanvang: 9.00 uur.  


Zondag:  

Rood-Zwart 2 – Tubantia 3 

RZ heeft dit jaar een minder brede selectie om uit te kiezen. Verdedigend gezien is er nog ruim keuze voor het 2e , maar aanvallend zijn er niet veel spelers over. Dit houdt in, en ik citeer: “Als je één goal meer maakt dan de ander, dan win je.” Maar als je moeite hebt om te scoren, is dit nogal een lastig puntje. Hopelijk kan deze week tegen Tubantia er gescoord worden, want verdedigend zijn ze in staat om de “nul” te kunnen houden. Aanvang: 11.00 uur.  


Rood-Zwart 9 -  Heracles AVC 3  

Het laagste (of hoogste, zo u wilt) seniorenelftal van dit jaar is vorige week stroef gestart. Maar wat wil je, als Tom ‘ Pirlo ’ ten Brummelhuis en Daan Sonneveld hun dag niet hebben! De een heeft een griepje, de ander heeft HET gewoon niet. Hopelijk kan er dit weekend wel een mooi resultaat gehaald worden. Leuk om in de gaten te houden; de Facebookpagina van RZ 9, met wedstrijdverslagen en foto’s! Aanvang: 9.00 uur.  


Vrijwilliger(s) van de week: 

De scheidsrechters van de club. Hoewel ze niet altijd vriendelijke koosnaampjes krijgen van spelers en publiek, zijn ze onmisbaar en belangrijk binnen de club. Mocht je het met een beslissing niet eens zijn, bedenk je dan altijd weer even: Als ik hoger zou voetballen, had ik ook een betere scheids gehad! 

 

 
 
Geen producten
Naar winkelwagen