Rood Zwart wint ook van ’t Centrum

11-09-2016

Rood Zwart heeft op zondagmiddag ook het tweede duel van de nieuwe competitie winnend afgesloten. Na de zege bij Rietmolen, werd nu op het eigen sportpark Scheetheuvel met 4-2 afgerekend met ’t Centrum. Bij rust keek de thuisploeg nog tegen een 1-2 achterstand aan. Na de pauze trok Rood Zwart het duel naar zich toe. Raymond Kenkhuis en Jelte Linderman verdeelden de doelpunten aan Deldense kant.

Rood Zwart begon niet sterk aan het duel en moest na 6 minuten spelen toestaan dat de gasten op voorsprong kwamen. Hierna herpakte de ploeg zich en begon de jacht op de gelijkmaker. Deze viel in de 18e minuut door Raymond Kenkhuis. Rood Zwart wilde hierna doordrukken, maar ’t Centrum dacht daar heel anders over. De thuisploeg gaf langzaam het heft uit handen en kreeg 6 minuten voor de pauze de verdiende 1-2 om de oren. Ruststand: 1-2.

Na de pauze kwam Rood Zwart veel scherper uit de starblokken. De ploeg van Remco Dokter kreeg binnen enkele minuten twee goede kansen en zag de gasten bijna een bal in het eigen doel werken. De gelijkmaker viel uiteindelijk toch. Jelte Linderman stuurde Raymond Kenkhuis diep en deze maakte beheerst zijn tweede treffer van de middag.

Het doelpunt gaf Rood Zwart zelfvertrouwen en de gasten werden steeds verder teruggedrongen. In de 75e minuut leverde dit de verdiende voorsprong op. Jelte Linderman rondde een prima aanval af. De protesten voor buitenspel werden niet gehonoreerd. ’t Centrum ging hierna 1 op 1 spelen en daar maakte Rood Zwart gebruik van. Op de counter werden een paar grote kansen gecreëerd, maar het duel werd nog niet beslist. Twee minuten voor het einde kwam Raymond Kenkhuis oog in oog met de doelman van de bezoekers. Deze keerde de inzet, maar gaf wel een corner weg. Deze werd binnengekopt door Jelte Linderman die daarmee het duel besliste. Eindstand: 4-2

(Bron: nieuwsuitdelden.nl)

 
 
Geen producten
Naar winkelwagen