De Vliegende Keeper: de competitiestart

09-09-2016

Nadat vorige week echt de laatste voorbereidingen op het nieuwe seizoen tot een eind liep, begint dit weekend voor iedereen het voor het echie! 

Zaterdag: 

Rood-Zwart JO15-1 – De Esch JO15-1 

Nadat C1 vorig jaar een goed jaar afsloot met een kampioenschap in de 2e klasse, is er nu de stap omhoog gezet naar de 1e klasse. Ook hierin probeert RZ zijn mannetje te staan onder leiding van de nieuwe trainer Maik Poelakker. Vorige week werd er al een mooie overwinning behaald (3-6) met als uitblinker Bas Ottenschot. Hij maakte 2 doelpunten, maar ook nog eens 2 assists. Hopelijk kunnen ze deze lijn doortrekken en zorgen voor een nieuwe overwinning. 

Rood-Zwart JO9-3 – Tubantia JO9-2 

De jongens van de F3 mogen het dit jaar proberen op het grotere veld. Hier gelden natuurlijk iets andere wetten dan op het welpenveld, maar nadat de ouders vorig jaar aan het eind van de competitie glorieus werden verslagen, lijken ze klaar voor het echte werk! Na een paar intensieve trainingen mag het deze week tegen Tubantia in praktijk worden gebracht. Er staan met Tim Koele en Cas Visschedijk ook 2 grote kanonnen in het veld, dus dat wordt smullen geblazen! Aanvang: 9.00 uur. 

Rood-Zwart JO13-2 – S.V. Delden JO13-1 

Nadat vorige week een ander RZ team ook al tegen de buren van S.V. Delden had gespeeld, is het nu de beurt aan de D2. Vorige week een verliespartij voor de RZ’ers, dus wat recht te zetten! In de competitie is dit een eerste krachtmeting, dus zullen ze sowieso geprikkeld zijn om hun beste beentje voor te zetten. De trainers Ramon, Tim en Egbert hebben zelf ook genoeg ervaring in het starten met een goed resultaat, dus verwacht wordt dat de jongens genoeg tips en adviezen meekrijgen voor deze kraker! Aanvang: 12.45 uur. 

Rood-Zwart MO19-1 – Zelhem MO19-1 

Het hoogste meisjesteam mag natuurlijk niet ontbreken op de eerste speelronde. Waar er nog een ware lobby was om een trainer te strikken deze zomer, moet nu de focus zijn verplaatst naar de komende wedstrijd. Onder leiding van Peter Oude Velthuis zijn de meiden zo veel mogelijk klaar gestoomd. De tegenstander van vandaag komt wel uit het verre Zelhem, dus met een beetje mazzel zijn ze al gaar van de lange rit en kan er een klinkende overwinning worden behaald… Aanvang: 16.15 uur. 

Zondag: 

Rood-Zwart 1 – ’t Centrum 1 

Voor de mannen van de nieuwbakken trainer Remco Dokter is dit al weer de tweede wedstrijd van het seizoen. Vorige week werd, tijdens het schuttersweekend, al een mooie overwinning geboekt op Rietmolen. Deze week een tegenstander die nogal wisselend kan zijn. Thuis is het Centrum vaak lastig te kloppen, maar vorige week werd er toch wel enigszins verrassend gelijk gespeeld tegen BSC Unisson. Hopelijk kan RZ de lijn doortrekken en ’t Centrum trakteren op een nederlaag.
Aanvang: 14.00 uur

Rood-Zwart 8 – Bentelo 7 

Voor Rood-Zwart 8 staat er een burenruzie op het programma, namelijk de kraker tegen Bentelo. De blauw-witten uit de naburige plaats moeten het vaak hebben van noeste arbeid en lange ballen naar voren pompen. Hier kan RZ natuurlijk met het befaamde tikki-takki voetbal wat al jaren wordt beheerst door de manschappen van Ton v/d Bos en Sip Kruze goed partij tegen bieden. Hopelijk resulteert het in een mooie 3 punter! Aanvang: 9.00 uur. 

Vrijwilliger van de week: 

Max, de hond (toch?) van Frans Dijkmans. Als je elke keer mee wordt gesleept naar het veld en dan ook nog actief begint te keffen, ben je wel een die-hard vrijwilliger. 

 

 
 
Geen producten
Naar winkelwagen