Rood Zwart start seizoen met zege op Rietmolen

04-09-2016

Rood Zwart is het seizoen begonnen met een zege op Rietmolen. Het uitduel eindigde in 2-3 voor de ploeg van de nieuwe trainer Remco Dokter. Bij rust stonden de Deldenaren al met 1-2 voor. De Deldense treffers werden gemaakt door Raymond Kenkhuis (2x) en Tom Hudepohl. 

Rood Zwart begon goed en was vanaf de start de baas op het veld. Toch was het de thuisploeg die na tien minuten spelen op voorsprong kwam. De doelman van Rood Zwart bezorgde de bal onbedoeld bij een tegenstander die simpel kon afwerken. Lang hoefden de Deldenaren niet te wachten op de gelijkmaker. Raymond Kenkhuis zorgde na 20 minuten spelen voor de 1-1.

Na een half uur kwamen de gasten uit Delden op voorsprong. De bal bleef na een vrije bal hangen in de muur en Tom Hudepohl twijfelde niet en zette de 1-2 op het scorebord. In deze fase kreeg Rood Zwart nog een aantal goede kansen, maar gescoord werd er niet. Ruststand: 2-1.

Na de pauze was het spelbeeld hetzelfde. Rood Zwart was beter en Rietmolen probeerde vooral met hoge ballen gevaar te stichten. Aan de stand op het scorebord veranderde er, ondanks enkele grote kansen voor de bezoekers, langs niets. Pas in de 82e minuut leek het duel beslist. Een goede uitbraak werd afgerond door Raymond Kenkhuis.

Toch werd het nog een hectische slotfase. Doelman Mike Luijk van Rood Zwart maakte hands buiten het strafschopgebied, maar dat zag de scheidsrechter niet. Protesten aan de kant van de thuisploeg leverden een drietal gele kaarten op. Vlak voor tijd viel de bal goed voor Rietmolen en werd de achterstand teruggebracht tot 2-3. In de blessuretijd moest Rood Zwart terug en werd de voorsprong met hand en tand verdedigd. Gescoord werd er toch opluchting van de gasten niet meer waardoor de punten meegingen naar Delden. Eindstand: 2-3.

(Bron: Nieuwsuitdelden)

 
 
Geen producten
Naar winkelwagen