De Vliegende Keeper: de warming up

02-09-2016

In deze rubriek volgt vanaf heden een wekelijkse vooruitblik van de "vliegende keeper" op een paar interessante thuiswedstrijden van komend weekend én een vrijwilliger vd week. 

Veel leesplezier.

 

 

Na een historisch warme zomer(zeggen ze dan) begint het eindelijk weer… Het voetbalseizoen! Vanaf dit seizoen zal er elk weekend een vooruitblik zijn op een paar van de thuiswedstrijden op voetbalcomplex “De Scheetheuvel”.

Zaterdag:

Rood-Zwart JO11-4 – Sv Delden JO11-3G

Openen met DE derby, het kan slechter. Dit weekend staat hij gelijk op het programma, dus de messen zullen aan beide kanten geslepen zijn. Er zal worden gestreden om elke meter, gevochten om elke bal, kortom, passie en strijd zullen aanwezig zijn. De ogen bij RZ zijn gericht op een paar sterren in de selectie die het verschil zouden kunnen maken, met name de namen Wouter Zengerink en Arnoud Hofstede zorgen voor een siddering bij de jongens en meisjes van Sv Delden. Aanvang: 10.00 uur.

Rood-Zwart JO15-3 – BWO JO15-6

Bekerwedstrijden zijn over het algemeen om ritme op te doen, op elkaar ingespeeld te raken en weer even lekker in de wei te lopen. Maar wat zou mooier zijn om aan het eind van het seizoen met die een prijs te staan. Elke prijs is een prijs, zeggen ze dan. De eerste horde voor JO15-3 (B3) is tegen het altijd lastige BWO. Maar na een paar intensieve trainingen onder leiding van David Borkent en Wouter Weijenborg staan de jongens te popelen om af te trappen. Aanvang: 14.30 uur.

Rood-Zwart MO13 – Hoeve Vooruit MO13-1

Vrouwenvoetbal op zijn retour bij RZ? Als het aan deze dames ligt niet! Ook voor de meiden begint dit weekend het bekertoernooi. Hierin komt Hoeve Vooruit op bezoek op het complex. En wat is nu lekkerder dan met een mooie overwinning te beginnen? Als het even kan gaat het balletje mooi van links naar rechts, maar als het niet op die manier kan, dan maar snel richting het doel van Hoeve Vooruit! Aanvang: 11.15 uur.

Rood-Zwart JO19-1 – Vogido JO19-2

Het hoogste juniorenelftal heeft er al weer een week of 4 opzitten aan voorbereiding. Nieuwe trainer (Jed Kerr), dus daarbij komt ook altijd weer een nieuw elan. Na 2 moeizame seizoenen met uiteindelijk 2 maal een degradatie is het tijd om weer een positieve draai te geven aan de trots van de jeugdopleiding! Deze bekerwedstrijd wordt gezien als de generale repetitie naar wat een mooi seizoen moet worden, zodat Marcel Heuker of Hoek weer met een grote glimlach een biertje kan drinken na de tijd. Aanvang: 14.30 uur

Zondag:

Rood-Zwart 2- Bon Boys 3

Nadat vorig seizoen in mineur werd afgesloten door een last-minute degradatie naar de 3e klasse, was de deceptie groot. Dit jaar is er met een nieuwe trainer en een vernieuwde selectie weer frisse moed verzameld voor een nieuw seizoen. Dit jaar weer de blik omhoog gericht, en hopen op een mooi eindresultaat. Het begint allemaal met een thuiswedstrijd tegen Bon-Boys 3, en laat nou daar de oud trainer van het 2e (Ramon Kuiper) zitten. Mooi moment om te laten zien dat het toch wel kan en een mooi resultaat te pakken. Aanvang: 11.00 uur

Vrijwilliger(s) van de week:

Het barpersoneel voor de zondagochtend. Wie tijdens het schuttersweekend de kantine toch om 8 uur open doet, krijgt een staande ovatie. Hulde!

 
 
Geen producten
Naar winkelwagen