Rood Zwart geniet van een zeer geslaagde Open Dag

28-08-2016

De Open Dag van Rood Zwart, al jarenlang een fenomeen die hoort bij de vele activiteiten van de club.
Ook de editie 2016 op zaterdag 27 augustus is weer een succesvolle happening geweest.
Dit jaar voor het eerst als onderdeel van de Open Dag van meerdere Deldense sportverenigingen. Deldenaren konden zich op één dag op meerdere plaatsen oriënteren en hun licht opsteken over de sportfaciliteiten in Delden. Bij Rood Zwart is het beproefde concept als draaiboek weer ingezet en mede dankzij het geweldige weer is het een super geslaagde dag geweest.
Centraal op het terrein rond het clubgebouw was een soort Rood Zwart Plaza ingericht met diverse info kraampjes van o.a. SportPark Plus, vrijwilligerszaken, pupillenvoetbal, welpenvoetbal en voetjebal (kinderen t/m 4 jaar). Er stond een groot springkussen en kinderen konden zich laten schminken. Ook konden alle kinderen op een grote goal punten schieten op het 123inkt gatendoek (sponsor van al RZ-jeugdkleding).
En dan was er ook een échte Arena, waarin het voetjebal als nieuw onderdeel bij Rood Zwart onder de aandacht werd gebracht. Vele enthousiaste jongens en meisjes deden mee aan een clinic onder leiding van deskundige jeugdtrainers. Uiteraard was er ook een kraam waar ouders hun kind konden inschrijven als nieuwe lid. Er waren leden van de diverse jeugd commissies en bestuur aanwezig die antwoorden gaven op diverse vragen.
Tijdens al deze gebeurtenissen draaide ook nog een toernooitje voor de F- en E-jeugd. Het geheel werd zoals gebruikelijk op zeer deskundige (en soms ludieke) wijze aan elkaar gepraat door de alom bekende speaker van Rood Zwart, Herman Weijenborg. Bovendien waren diverse traktaties zoals een ijsje, drinken en chips voor de kids en verse koffie voor alle bezoekers.
Rood Zwart kijkt terug op een zeer geslaagde dag waar vele nieuwe gezichten welkom geheten konden worden.
Klik op deze link >>> voor mooie sfeerbeelden.

       

 
 
Geen producten
Naar winkelwagen