Derde plaats voor Rood Zwart bij Hoftoernooi

14-08-2016

Rood Zwart is op vrijdagavond derde geworden bij het jaarlijkse Hof van Twente voetbaltoernooi. De ploeg van de nieuwe trainer Remco Dokter verloor de finaleronde nipt van Twenthe Goor. De winnende treffer viel vlak voor tijd. Door de nederlaag eindigde Rood Zwart achter Twenthe en Bentelo. SV Delden werd na een goede eindronde zevende.  

Rood Zwart en SV Delden waren bij elkaar ingedeeld en speelden gelijk een van de drie openingswedstrijden. Rood Zwart won met 3-1 door treffers van Thijs Oude Meijers(2x) en Frank Lovink. De Deldense clubs speelden hierna beiden een wedstrijd tegen WVV. Delden verloor met 0-2 en kwam zo in de verliezerspoule terecht. Rood Zwart speelde met 0-0 gelijk en kwam aan de winnaarszijde uit.

Door de 0-0 van Rood Zwart in de finalepoule tegen Bentelo, hield de ploeg nog altijd zicht op de titel. Omdat de beide andere winnaars, Twenthe Goor en Bentelo, ook 0-0 speelden, was een overwinning op de buren uit Goor voldoende voor de toernooizege. Een late treffer besliste de wedstrijd echter in het voordeel van Twenthe en bezorgde Rood Zwart zodoende het brons. SV Delden rekende in de verliezersronde af met Hector (0-1) en Diepenheim (0-1) en legde zo beslag op de zevende plek.

(Bron: Nieuwsuitdelden.nl)

 
 
Geen producten
Naar winkelwagen