In memoriam Trudy Hollink - Jannink

04-08-2016

Op 2 augustus j.l overleed na een langdurig ziekbed onze trouwe medewerkster en oud - bestuurslid van de toenmalige supportersvereniging Trudy Hollink - Jannink.

Toen haar man Ben reeds in zijn jonge jaren als bestuurslid van onze vereniging en als scheidsrechter in het veld - en zaalvoetbal optrad, was Trudy ook in die opzichten zijn trouwe maatje. Die betrokkenheid leidde er toe dat Trudy als secretaresse van de toenmalige supportersvereniging kon worden gestrikt. Door haar ijver en inzicht slaagde zij er in die vereniging op een meer dan gedegen wijze in het aandachtsveld te plaatsen, niet alleen bij de voetballiefhebbers binnen onze club maar ook bij verenigingen daar buiten en verdere instanties betrokken bij het voetbalgebeuren. De grote verloting t.g.v. het 60 jarig bestaan slaagde mede door haar tomeloze inzet. Een slopende ziekte vormde voor haar de belemmering aan het vorenstaande een waardig vervolg te geven.

Trudy bedankt voor het vele werk in het belang van onze vereniging verricht en de ondervonden vriendschap. Dit zullen we niet vergeten.

Namens bestuur en leden van Rood - Zwart wens ik haar man Ben veel sterkte bij het verwerken van het grote verlies.

Dat Trudy mag rusten in vrede.

 
 
Geen producten
Naar winkelwagen