Start voetjebal bij Rood Zwart

20-09-2016

Zoals jullie weten zijn we bezig het voetjebal te introduceren bij Rood Zwart.
Voetjebal is een educatief, leuk en samen leren spelen/voetballen.
Gelukkig kan ik jullie nu vertellen dat we gaan starten in september.

Het voetjebal gaat plaats vinden op de zaterdagmorgen van 09.00-10.00 uur en van 10.00 tot 11.00 uur in
sporthal Raesfelt te Delden.
De kosten van voetjebal zijn normaliter via de Twentsche voetbalschool
€ 10,= per les. Hier zit de kleding, zaalhuur, materialen en niet te vergeten professionele begeleiding bij in.

Als Rood Zwart willen we de eerste 2 startende groepen een korting geven van 50% waardoor de kosten op € 5,= per les komen en je voor de eerste 8 lessen dus geen € 80,= maar € 40,= betaalt.

Heb je met je zoon/dochter zin om aan te sluiten..
..mail me dan de gegevens van je kind(eren) en jullie adres, dan zorg ik dat jullie de inschrijfformulieren etc. ontvangen.  

Marije Pol
Activiteiten Rood Zwart.
Coördinator voetjebal
(tel. 06-11097603,
polmarije@hotmail.com ) 

       


Zie ook:

Rood Zwart introduceert: Voetjebal!

Rood Zwart en Twentsche Voetbalschool slaan handen ineen voor de allerkleinsten

Na maanden van voorbereiding begint voetbalvereniging Rood Zwart, in samenwerking met de Twentsche Voetbalschool, na de zomerstop met Voetjebal. In deze unieke samenwerking biedt Rood Zwart, als eerste verenging in de Hof van Twente, voetbal voor kinderen vanaf de leeftijd vanaf 2 jaar.

Voetjebal is het eerste en enige speciale voetballende speelconcept van Nederland voor kinderen van 2 tot en met 5 jaar en wordt gegeven door gediplomeerde trainers. Peuters en kleuters maken voor het eerst op een gestructureerde manier kennis met een bal, samen met één van hun ouders, waarbij de nadruk uiteraard op spel en plezier ligt.

Rood Zwart kiest bewust voor een samenwerking met de Twentsche Voetbalschool. Rood Zwart voorzitter Robert Ros: “De allerkleinsten vragen speciale aandacht; zij zitten volop in hun ontwikkeling. Dat is de reden geweest dat wij deze samenwerking zijn aangegaan, omdat de Twentsche Voetbalschool naast kennis en ervaring, ook over de mensen met de juiste opleidingsachtergrond en vaardigheden voor deze doelgroep beschikt”.

Naast spelenderwijs voetbal ontdekken, biedt Voetjebal dan ook meer. Veel basale ontwikkelingsgebieden passeren tijdens de sessies de revue. Op een speelse manier leren de kinderen onder andere kleuren benoemen, synchroon tellen en symbolen herkennen. Al het Voetjebal-materiaal is speciaal ontworpen voor deze jonge kinderen en stimuleert hun coördinatie, behendigheid en balans. De focus ligt niet zozeer op het scoren met een bal in een doel. Er worden kegels en special skill-ballen gebruikt, maar ook hoepels, pitzakken en balanceerborden. Uiteraard alles in vrolijke kleuren, want naast het bevorderen van de motoriek, staat het hebben van lol boven alles vooraan

 
 
Geen producten
Naar winkelwagen