Seizoensafsluiting selectie Rood Zwart 1, 2 en 3

21-05-2016

Het voetbalseizoen 2015-2016 zit er op. Donderdagavond vond de traditionele afsluitingsavond plaats voor het 1e, 2e en 3e elftal bij de shirtsponsor van Rood Zwart 1 Cafe Smitties.

Op deze avond werd teruggeblikt op het afgelopen seizoen waarbij het overlijden van de leider van het eerste elftal Jan Ros het absolute dieptepunt was. Traditioneel werd stilgestaan bij mensen die afscheid nemen van de selectie. Bijzondere van deze avond was dat alle drie de trainers afscheid namen. Namens het bestuur/TC waren er mooie woorden voor de drie trainers:  Erwin Pompe, Ramon Kuiper en Rob Hudepohl. Naast de mooie woorden kregen de afscheid nemende trainers nog een boekenbon en een bos bloemen. Van de spelers van het eerste kreeg Erwin Pompe een dinerbon overhandigd.

Behalve de drie trainers namen ook een aantal spelers afscheid van het selectievoetbal. Ook voor deze spelers was er een woordje van zowel bestuur/TC als van de medespelers. Vanzelfsprekend werden hierbij Rodi Beukert en Vanderson Sotta da Silva, die een sportieve uitdaging aangaan bij respectievelijk Tubantia en Rigtersbleek, veel succes toegewenst.  
De overige spelers waarvan afscheid werd genomen zijn: Jesse Beukert (naar WVV), Chin Ibe (i.v.m. werk), Derk Billion (blessure), Wout Spanjer (lager team), Mark Engelbertink (i.v.m. werk), Bas ter Elst (i.v.m. werk), Tom Roesink (i.v.m. werk).
Overigens wordt met een aantal spelers nog gesproken of zij ondanks hun drukke werkzaamheden nog een rol kunnen blijven spelen in het selectievoetbal bij rood zwart.

Tot slot was er nog aandacht voor het afscheid van Folkert Stijnenbosch als selectiespeler. Folkert heeft maar liefst 15 jaar in het 1e gespeeld. Zijn onverzettelijkheid en inzet was een voorbeeld voor velen. Folkert gaat in een lager team spelen. Het is bij Rood Zwart gebruikelijk dat iedereen die meer dan 10 jaar in de selectie heeft gespeeld een mooi beeld krijgt als blijvend aandenken. Zo ook Folkert. Uit handen van de TC, Arjan Dijkmans, kreeg hij deze overhandigd.

In het weekend van 1-3 juli sluit de selectie het seizoen helemaal af met een gezellig weekendje Tilburg.

           

          

 
 
Geen producten
Naar winkelwagen