Gezellig drukte tijdens toernooiweekenden bij Rood Zwart

23-05-2016

Vanaf half mei wordt er in de weekenden op de velden van Rood Zwart weer volop gestreden in diverse toernooien.

Vrijdagavond 20 mei werd om 18.00 uur gestart met de 2e editie van het eigen Sponsortoernooi.
Voor alle foto's klik je hier >>>

Vervolgens was er om 19.00 uur de eerste editie van het Vrouwen-Hoftoernooi.
De foto's hiervan kun je hier bekijken >>>

 

Op zaterdag 21 mei was om 12.00 uur de aftrap voor de mannen- en vrouwenteams van alweer de 10e editie van het Bevertoernooi. Maar liefst 26 teams uit de regio, maar ook enkele van ver daarbuiten, kwamen naar de Scheetheuvel voor het jaarlijkse voetbaltoernooi voor lagere seniorenteams.

18 Herenteams en 8 damesteams werkten het wedstrijdschema af tussen 12:00 en 17:00. De heren in elftallen op een heel veld, de dames in zeventallen op een half veld. Dat laatste is dit jaar voor het eerst toegepast op het Rood Zwart Bevertoernooi.

Dit maal ging de beker na spannende finales bij de dames naar Sportclub Neede en bij de heren naar Juliana’32, die dit jaar voor het eerst meededen. 

Aansluitend aan het toernooi, was er een grote barbecue voor alle deelnemers en werd de dag besloten met een gezellig feest in de tent. Ook dit jaar zorgde DJ Remco van Relight uit Oldenzaal voor de nodige muzikale klanken die het feestje opluisterde. 

Het weer was goed, de sfeer was goed! Met dank aan alle deelnemers, maar niet in de laatste plaats aan alle vrijwilligers (van scheidsrechters tot de opruimploeg op zondagmorgen) werd het een bijzonder sportieve en gezellige dag en kijkt men nu al weer uit naar de 11e editie in 2017!!!
De foto's van dit spektakel zijn hier te bewonderen >>>

 
 
Geen producten
Naar winkelwagen