Meisjes B1 kampioen na zege op concurrent LSV

17-05-2016

De meisjes B1 van voetbalvereniging Rood Zwart zijn afgelopen zaterdag 14 mei kampioen geworden.
Na een spannende 2e seizoenshelft, waarin de meiden aarzelend begonnen en in het begin punten verloren, werd gaandeweg de competitie de juiste vorm gevonden. De ene na de andere  tegenstander werd verslagen en voor de laatste wedstrijd was duidelijk dat winst noodzakelijk was om kampioen te worden. LSV was de tegenstander die met 1 punt voorsprong bovenaan stond en er al vanuit ging dat het kampioenschap bijna binnen was. De dames van Rood Zwart wensten hier niet aan mee te werken en versloegen LSV in Lonneker met maar liefst 1-4.

Na de wedstrijd was er natuurlijk de blijdschap over deze overwinning en het behaalde terechte kampioenschap. Na de feestelijkheden in Lonneker werd het feest in de kantine voortgezet met de gebruikelijke hapjes en drankjes, waarbij ook de ouders aanwezig waren.
Namens het bestuur feliciteerde Binne Visser de meisjes en bedankte hij onder anderen de leiders Paul Rijgwart, Renate Markink, Louis Mulder en Wouter Geerdink en de trainers Rodi Beukert en Peter Oude Veldhuis. Daarna werd een rondrit gemaakt op de platte wagen, waarbij de dames zich uitstekend vermaakten op de gedraaide muziek. De dag werd door de meiden gezamenlijk afgesloten met een bezoek aan Dieka in Markelo waar het tot laat in de avond / nacht gezellig was.

           

        

 
 
Geen producten
Naar winkelwagen