Rood Zwart F2 na een spannend seizoen kampioen!

08-05-2016

Afgelopen zaterdag is F2 van Rood Zwart kampioen geworden van de 3e klasse. Na een 7-1 overwinning thuis tegen Enter is Rood Zwart F2 door de concurrentie niet meer te achterhalen en is het kampioenschap veilig gesteld. Dit werd uitgebreid gevierd met een tocht op de platte wagen door het centrum van Delden.

Een dag om nooit meer te vergeten; het heerlijke weer had veel supporters naar sportpark De Scheetheuvel getrokken. De DJ zorgde al voor de wedstrijd voor bonkende beats. Twee weken geleden werd in een direct duel met de nummer 2,  al de basis gelegd voor het kampioenschap. Beide teams hadden op één wedstrijd na alles gewonnen. In Hengevelde werd WVV met 2-0 verslagen. Hierdoor was afgelopen zaterdag een overwinning tegen Enter voldoende om het kampioenschap veilig te stellen. In een spannende eerste helft werd eerst de paal en toen de lat geraakt maar gelukkig viel halverwege de eerste helft de verlossende 1-0. Dat gaf vertrouwen en na rust werd er nog een tandje bijgeschakeld en lieten de jongens zien dat er maar een team aanspraak kon maken op de titel en dat was Rood Zwart F2. Hierdoor liep F2 uiteindelijk uit naar 7-1. De spandoeken werden uitgerold, de fakkels aangestoken, de kampioensshirts aangetrokken en de platte wagen voorgereden. Na de huldiging in de kleedkamer en een heerlijk bakje friet zijn de jongens op de platte wagen door het centrum van Delden gereden.  Een mooie afsluiting van een super seizoen!

Op de foto:
Achterste rij:  Stan Oude Veldhuis, Adriaan Terpstra, Luuk Hoentjen, Floris van Broekhoven, Onno ten Bokum, Don Poppe, Evian Haarman en Stijn Bokdam.
Liggend op de voorgrond: Joep ten Brummelhuis en Kris Escher.

 
 
Geen producten
Naar winkelwagen