Dames 7-tal Rood Zwart bedanken sponsor Carelshaven

05-05-2016

Na de winterstop speelt het dames 7-tal in nieuwe tenues, beschikbaar gesteld door Landgoed Hotel en Restaurant Carelshaven. Dat deze sponsor de dames vleugels geeft moge duidelijk zijn. Sinds de hervatting van de competitie zijn de dames namelijk ongeslagen en maken ze, met slechts 2 wedstrijden te gaan, nog altijd aanspraak op de titel. Reden genoeg voor de dames van Rood Zwart om hun sponsor eens in het zonnetje te zetten.

Met een ingelijst exemplaar van het voetbalshirt en een bos bloemen werd eigenaar Alco van Berkel uitvoerig bedankt voor zijn bijdrage aan het sportieve succes. Onder het genot van een kop koffie liet de uitbater van Carelshaven zich vervolgens bijpraten over de sportieve prestaties van 'zijn' dames. 


Jarenlange band tussen Carelshaven en de Rood Zwart dames

Carelshaven en de dames van Rood Zwart kennen al vele jaren een nauwe samenwerking. In het verleden was Carelshaven ook sponsor van het Rood Zwart dames elftal. Dat de nieuwe uitbaters van Carelshaven bereid zijn gevonden de dames van Rood Zwart opnieuw te ondersteunen is dan ook te danken aan de historische band. Veel van de dames die nu in het 7-tal spelen zijn in het verleden vaak te gast geweest bij Carelshaven, toen nog op uitnodiging van de familie Kluvers. En hoewel de dames inmiddels een paar jaartjes ouder zijn geworden lijkt Carelshaven een enorme verjongingskuur te hebben ondergaan. Het statige pand ademt nog immer historie en nostalgie uit, maar de uiterst hartelijke ontvangst door Evelyn en Alco en hun team van gepassioneerde medewerkers geven je direct een gevoel van thuiskomen. Hetzelfde pand en toch een totaal ander gevoel, zo ervaren ook de dames van Rood Zwart.

Alco van Berkel geeft aan blij te zijn met de warme ontvangst door de Deldenaren sinds hun komst naar Carelshaven. Met sponsoring zoals onder andere bij Rood Zwart willen ze graag iets terug doen voor de Deldense gemeenschap en daarmee vooral aangeven dat we toegankelijker zijn geworden. Dat de dames het daar volmondig mee eens zijn blijkt wel uit het feit dat het eerstvolgende teamuitje bij Carelshaven al gepland staat.

   

  


 
 
Geen producten
Naar winkelwagen