Paaseieren zoeken bij Rood Zwart

27-03-2016

Afgelopen zaterdag hebben zo’n 30 welpen van Rood Zwart de paashaas geholpen met het vinden van de verstopte eieren. De kinderen werden ontvangen in de kantine waar er een kleurplaat voor hun klaar lag waar een mandje van kon worden gemaakt voor de gevonden eieren. Na zo’n half uur knutselen en kleuren verscheen uit het niets de Paashaas. Nadat alle kinderen buiten waren vroeg de paashaas om hulp bij het vinden van de verstopte eieren. Alle kinderen deden goed hun best en alle gevonden eieren werden in de emmers van de teams gedaan.

De paashaas had ook nog een tweetal eieren wat beter verstopt: het gouden ei en het Rood Zwart ei. Het Rood Zwart ei werd gevonden door Silvano Keus en het gouden ei werd uiteindelijk gevonden door Sam Franke. Beiden kregen hiervoor als attentie een Rood Zwart bal. Nadat alle eieren gevonden waren werd er in de kantine afgesloten met ranja en patat.  Voor alle welpen was er na afloop een chocolade paashaas  en mochten ze hun geknutselde mandje mee naar huis nemen, gevuld met eitjes.

      

   

Elk jaar zoeken we bij Rood Zwart met de welpen naar de verstopte eieren. Een activiteit die vanaf het begin van de welpen georganiseerd wordt. Omdat de welpen 40 jaar bestaan zijn er dit jaar veel andere leuke activiteiten. Hou dus goed het Hofweekblad, Nieuws uit Delden.nl en onze website in de gaten. Voor meer info over het welpen voetbal bij Rood Zwart en de activiteiten kunt u contact opnemen met Saskia Ros: 06-48018326.

                                                                       

 

 
 
Geen producten
Naar winkelwagen