verslag Nieuwjaarsreceptie

09-01-2016

 Rond de klok van 20.00 uur heet voorzitter Robert Ros alle aanwezigen in ons gezellig gevulde clubgebouw een voorspoedig, gezond en gelukkig 2016 toe.

Terugkijkend op de prestaties van de jeugd concludeert de voorzitter dat over het algemeen de elftallen voldoen aan de gestelde ambities met als uitschieter het kampioenschap van E1 waardoor ze op het hoogste niveau (hoofdklasse) acte de présence geven komend seizoen.
Ook het damesvoetbal zit weer in de lift en krijgt de complimenten. Na een behoorlijke dip te hebben gekend zit de damesafdeling het laatste jaar weer in de lift met als hoogtepunt de Topscorerbokaal voor Els de Witte en de toetreding van Binne Visser als bestuurslid namens de damesafdeling.
Verder concludeert de preses dat ons vlaggenschip nog iets onder de gestelde ambities presteert maar gezien het feit dat afgelopen seizoen vele geroutineerde spelers afscheid hebben genomen en er gewerkt wordt aan een nieuw elftal is er vertrouwen voor de toekomst.

Naast alle sportieve aspecten staat de maatschappelijke en sociale functie van RZ hoog in het vaandel.
Denk aan het Zwemfestijn, paaseieren zoeken, het jeugdkamp, de open dag met als hoogtepunt de Colorrun voor de Deldense jeugd, gratis fruit op de zaterdag, controle fietsverlichting in samenwerking met ANWB en politie en de jaarlijkse fietstocht voor 65+.
Maar ook de acties buiten Delden mogen we niet vergeten zoals de inzameling voor KiKa, voetbalkleding voor een weeshuis in Afrika en de actie voor Serious Request.

Ook wordt gerefereerd aan de a.s
Deldense sportweek van 6 tm 12 juni met als afsluiting de 6-kamp op zondag 12 juni het RZ terrein.

Alles wat dus aansluit op de visie van SportparkPlus en zoals Gert Jan Verbeek laatst in het sportcafé citeerde; "een clubhuis fungeert als een buurthuis en dient een sociaal en maatschappelijk karakter uit te stralen".
Voor SportparkPlus wordt 2016 een cruciaal jaar. Door gezond financieel verstand is er een pas op de plaats gemaakt, is de bouw bewust uitgesteld en het plan opnieuw onder de loep genomen. Daarbij zullen er wat consessies gedaan worden in uitvoering en materiaalkeuzes. Maar het sociale en maatschappelijke karakter blijft bestaan en ongewijzigd. Het wordt immers een Noaberhuus voor de Deldense gemeenschap.

Ook de activiteitencommissie laat weer van zich horen en heeft speciale RZ wintermutsen laten maken die voor €10,- aangeschaft kunnen worden. As zondag te verkrijgen bij het boerenkooltoernooi, rondom de thuiswedstrijden vh 1e en later achter de bar.

Als klap op de vuurpijl maakt Robert bekend dat de gemeente Rood Zwart een subsidie toekent van maar liefst €31.000,- voor aanpassingen aan de verlichting, afrastering rondom het hoofdveld en aanpassingen aan de drukriolering.

Na alle lovende woorden nodigt voorzitter Robert Ros iedereen uit voor een borrel en wordt er onder luid applaus geproost op het komende jaar!

 

 
 
Geen producten
Naar winkelwagen