In memoriam: Bennie Sander

12-10-2015

In memoriam


Bennie Sander (65)

Met droefheid hebben wij kennis genomen van het overlijden van Bennie Sander.

Bennie heeft zich jarenlang op diverse terreinen ingezet voor onze vereniging. In zijn 'jonge' jaren was hij een gewaardeerd speler van ons zaalvoetbalteam. Samen met coryfeeën als Kei Shun Cheung en pastor Jan Kortstee speelde hij in die tijd de sterren van de hemel.

Na een 'rustperiode' werd hij weer actief voor onze vereniging en stond hij als één van de oprichters aan de wieg van onze sponsorcommissie. Zes jaar lang heeft hij het voorzitterschap van deze belangrijke commissie op kundige wijze uitgeoefend. Daarnaast was hij ook een zeer gewaardeerd vrijwilliger, draaide hij menige bardiensten en hielp hij jarenlang bij de kaartverkoop van de thuiswedstrijden van ons eerste elftal. Voor het 90 jarig bestaan van Rood Zwart bedacht Bennie een ludieke actie "Waar schijt de koe???"  Een mooi en geslaagd evenement met een stukje humor, dat was tekenend voor Bennie.

Wij verliezen als vereniging in Bennie een lid die veel voor Rood Zwart heeft betekend en zo zullen we hem ook blijven herinneren.

Ter nagedachtenis en als eerbetoon aan Bennie is de verenigingsvlag halfstok gehangen en zijn de wedstrijden van ons eerste en tweede elftal dit weekend met een minuut stilte begonnen. De spelers droegen daarbij een rouwband.

Dankbaar voor wat Bennie voor Rood Zwart heeft betekend, betuigen wij zijn familie Johan, Ria en Tom onze oprechte deelneming en wensen wij hen veel sterkte toe om dit grote verlies te dragen.

Bestuur, leden, vrijwilligers

v.v. Rood Zwart 

 
 
Geen producten
Naar winkelwagen