65+ Vrijwilligersfeest wederom succes

30-09-2015

Rood Zwart  is trots op haar vele vrijwilligers.
Om hen te bedanken voor hun tomeloze inzet organiseert ze ieder jaar een vrijwilligersfeest in het clubgebouw.
Omdat de opkomst van de “ouderen” hierbij de laatste jaren wat achterbleef is er door het bestuur voor gekozen voor hen een apart “65+” Vrijwilligersfeest te organiseren. Dat was in 2014 voor het eerst, en gezien de louter positieve reactie is besloten jaarlijks twee feesten te organiseren: 1 voor de oudere (plm 65+) en 1 voor de jongeren (plm t/m 65 jaar).

Voor de 65 plussers vond deze op zaterdag 26 september jl. plaats. Net als vorig jaar was het weer prima. Alle 65+ vrijwilligers konden dan ook in een heerlijk najaarszonnetje buiten op het terras bij het clubgebouw plaatsnemen. Vanaf 15.30 werden ze ontvangen met koffie en krentenwegge.
Na het welkomstwoord door voorzitter Robert Ros, incl 1 minuut stilte voor alle overleden Rood Zwarters, stapten men op de (elektrische) fiets voor een mooie fietstocht richting Bentelo. Voor de mensen die slecht in staat waren om te fietsen was er alternatief vervoer geregeld in de vorm van paard en wagen.
De tocht ging via Elementis en de sluis richting Bentelo. Na een paar kilometer was de kantine en buitenmanege van de Hagmölln Ruiters het eindpunt. Onder het genot van een hapje en drankje kon men hier lekker ongedwongen met elkaar praten. Tevens was er de mogelijkheid hier een stuk te wandelen over landgoed de Oosterhof, langs de dierenbegraafplaats en strooiveld van dierencrematorium Twente van de Breborgh.
Vervolgens ging de fiets – en paard en wagen tocht weer terug naar het Rood Zwart clubgebouw.
Topchef Herman Weijenborg had inmiddels het 1e bbq vlees al gaar en konden de 1e hongerige magen gevuld worden. De bbq smaakte heerlijk en het bleef nog lang gezellig op sportpark de Scheetheuvel.
Ook nu weer veel positieve reacties, reden te meer om dit volgend jaar weer te organiseren en hier maar een vast traditie van te maken.

Het vrijwilligersfeest voor de “jongeren” vindt plaatst op vrijdag 13 (!) november.a.s. in het clubgebouw. Uiteraard is ook de 65 plusser hier (weer) van harte welkom. Het Hoofdbestuur zal dan traditioneel de bardienst draaien, waarmee het thema Met Elkaar, Voor Elkaar wederom eer aan gedaan wordt.
Voor alle info, zie www.roodzwart.nl

            

            

 
 
Geen producten
Naar winkelwagen