Open Dag en Color-Run groot succes + DRONE film en foto's

16-08-2015

net als in de voorgaande jaren organiseerden we in het laatste weekend van de schoolvakantie een groot spektakel voor de jeugd in Delden: de traditionele Open Dag.
Op 15 augustus jl. kon de Deldense jeugd vanaf 10 uur ervaren wat er zoal door het jaar heen te beleven is op Sportpark De Scheetheuvel aan de langestraat. Rood Zwart is er trots op om niet alleen de grootste voetbalvereniging in Delden te zijn, maar ook om meer te zijn dan voetbal alleen.

Samen met de gebruikers van het Sportpark werden diverse activiteiten georganiseerd. Er was een echte draaimolen, groot springkussen , muziek,  popcorn, een fruitbar en een gezellig marktpleintje met diverse kramen. Op het marktpleintje was tevens alle informatie te vinden over het nieuwe "Noaberschaphuus" waarvan de bouw in september begint.

Uiteraard waren er vele voetbal activiteiten. De jongste welpenjeugd werd getrakteerd op een heuse opblaasbare pannakooi. Voor de jeugd vanaf 7 jaar was er een grote circuit-training, in samenwerking met Voetbalschool Oost, onze eigen jeugdtrainers  en spelers van de 1e selectie. Gezien het groot aantal deelnemers kon men zo een verdeling maken over meerdere kleine groepjes. Ieder groepje legde zeer enthousiast een circuit af met verschillende oefenvormen.  De gretigheid straalde er van af, zo mogelijk nog meer bij de ouders als de spelertjes zelf! Bij alle activiteiten konden uiteraard ook niet-leden mee doen.  De ochtend werd afgesloten met het  schieten van penalty’s op 2 van de selectiekeepers. Na een aantal rondes bleef er één winnaar bij de E-jeugd en  één bij F-jeugd over, voor hen was er een mooie prijs beschikbaar.  Ondertussen konden de ouders, opa’s en oma’s genieten van gratis koffie, en was er ranja, popcorn en  heerlijk schepijs voor alle kinderen.
Ook aan de overige randzaken was gedacht. Er waren leden van de SportparkPlus commissie aanwezig. Zij gaven uitleg te geven over het nieuwe te bouwen multifunctionele clubgebouw. Verder was de sponsorcommissie vertegenwoordigd met informatie over haar takenpakket en mogelijkheden tot sponsoring.  Daarnaast  werden alle jeugdleiders en trainers weer in de gelegenheid gesteld hun teamkleding af te halen, immers elk jeugdteam beschikt over een volledig gesponsord tenue, incl. tas en trainingspakken. Buiten Schoolse Opvang (BSO) La Luna was aanwezig, omdat zij een vestiging hebben op het Rood Zwartcomplex in een daarvoor ingericht deel van het clubgebouw.
Maar wellicht de meest belangrijke infostand was natuurlijk die van de ledenadministrateur. Nieuwe leden konden zich inschrijven. Veel mensen hebben zoon of dochter ook direct aangemeld! Elk nieuw lid werd getrakteerd op een echte leren voetbal met RZ logo en voor de ouder(s) een informatieblad.

COLOR-RUN
Sluitstuk en hoogtepunt van het jeugdspektakel was ongetwijfeld de "Color Run" die om 12.00 uur begon. Ruim 200 deldense kinderen waren aanwezig. Er werden bij de start verfzakjes uitgedeeld waar men elkaar enthousiast mee onder gooide. Na het startschot rende iedereen  hindernisparcours in. Na een tour over en door strobalen, autobanden, hekken sloten en camouflagenetten eindigde de run op een lange, natte buikschijfbaan met gratis tuinslang-douche…..

De activiteitencommissie kijkt terug op een zeer geslaagde Open Dag. “Deze formule werkt, kijk maar naar de grandioze opkomst en het aantal van 11 nieuwe leden, we zijn weer zeer tevreden”  aldus een enthousiaste voorzitter Robert Ros.

Voor alle foto's , klik  >>>

Voor de film, klik >>>

 Voor de film van boven met de drone, klik >>>

 


 

 
 
Geen producten
Naar winkelwagen