Nieuwjaarsreceptie

14-01-2013

Delden – 08-01-2013 – Voetbalvereniging Rood Zwart heeft op zondag 6 januari haar traditionele nieuwjaarsreceptie gehouden bij de club. Toch was het samenkomen van de leden anders dan normaal. Op de dag van de receptie bestond de voetbalvereniging namelijk precies 90 jaar. Voor de massaal opgekomen Rood-Zwarters had de club dan ook een paar leuke verrassingen in petto.

De verjaardag van Rood Zwart werd begonnen met een speciale voetbalwedstrijd tussen een samengesteld oud-eerste elftal en het huidige eerste elftal. Op het kunstgrasveld maakten beide teams er voor ruim 250 toeschouwers een mooi spektakel van. Hoewel de oud voetballers bij vlagen lieten zien het spelletje nog prima te beheersen, werden ze met grote cijfers van het veld gespeeld: 7-1. 

 

Aansluitend werd de nieuwjaarsreceptie gehouden waarbij de leden het nodige nieuws kregen te horen. Als eerste presenteerde de voetbalvereniging een nieuw logo dat vanaf heden gebruikt zal worden. Ook werd een gemoderniseerde website in gebruik genomen. “We hebben gekozen voor een andere huisstijl”, zo laat algemeen secretaris Mark Ros weten. “Tot aan het briefpapier toe wordt alles vernieuwd.”

Ook kwam de club met nieuws ontrent het zogenaamd ‘kledingspaarplan’. De afgelopen jaren betaalden alle leden een kleine bijdrage voor het gebruik van de sportkleding. Dit geld wordt gebruikt om iedere voetballer om de drie jaar te voorzien van een nieuwe outfit. “Omdat wij er achter zijn gekomen dat een groot deel van de bestaande kleding nog van prima kwaliteit is, hebben we twee goede doelen uitgekozen waaraan we deze schenken.” De sokken, broekjes en shirts zullen tijdens de officiële jubileumreceptie worden aangeboden aan goede doelen uit Zambia en India. Ook werd bekend dat de club van 100 vanaf heden de welpjes team zal voorzien van kleding. 

Tijdens de jubileumreceptie op 8 juni zal er ook een speciale Rood Zwart tentoonstelling worden ingericht. “Momenteel zijn we bezig met het verzamelen van zoveel mogelijk materiaal.” Krantenknipsels, oude foto’s of filmpjes en Rood Zwart materialen: “Alles is welkom.” Ook krijgen de leden een jubileumboek. “Deze zal begin februari 2013 klaar zijn.” 

Ten slotte werd Rudi Dijkmans benoemd tot lid van verdienste. Dit voor zijn jarenlange inzet als vrijwilliger binnen de vereniging. 


 
 
Geen producten
Naar winkelwagen