Rood Zwart organiseert eerste welpjes-voetbaltoernooi in Delden

30-05-2015

Voetbalvereniging Rood Zwart organiseert op 6 juni het eerste Deldense voetbaltoernooi voor de jongste voetballertjes in Delden en omgeving. Maar liefst 16 welpen teams hebben zich inmiddels ingeschreven. Het toernooi begint om 8.30 uur met een gezamenlijke spectaculaire warming up op swingende muziek en onder begeleiding van een ervaren coach.

Het toernooi kent ook een uitgebreid randprogramma. Zo is er een luchtkussen, een ijsco kraam, een hamburger tent, een mega grote fruitmand, een ranjabar en kunnen nieuwe welpjes meedoen aan een leuke training. Alle deelnemers aan het toernooi en alle welpjes die meedoen aan de training kunnen gratis gebruik van maken van al deze faciliteiten. Bovendien is er gelegenheid voor ouders om hun kinderen als "welpje" in te schrijven bij Rood Zwart. Ze mogen dan een jaar lang gratis bij Rood Zwart voetballen en meedoen aan de vele kinder-activiteiten, zoals de mini-playback show, een bezoek  aan de Grolsch-veste, het Sinterklaasfeest en Paaseieren zoeken. En daarnaast ontvangen ze ook nog een fraaie leren voetbal om al vast wat te oefenen!
Het eerste Deldense voetbaltoernooi voor welpjes en het randprogramma wordt verzorgd door twintig vrijwilligers van Rood Zwart.

Het toernooi en randprogramma van de Open Welpen Dag van Rood Zwart eindigt rond 12.00 met de uitreiking van de prijzen. Daarbij ontvangen alle deelnemers in ieder geval een mooie medaille als aandenken aan dit eerste "Rood Zwart" welpenvoetbal toernooi.  

 
 
Geen producten
Naar winkelwagen