Rietdekkersbedrijf Oude Wesselink gunt Rood Zwart eerste BRONS

12-03-2015

De club is ‘rijk’!

Rood Zwart staat voor een historische moment. Vanuit verschillende hoeken lopen letterlijk en figuurlijk mensen warm om zich in te zetten voor een nieuw multifunctioneel verenigingsgebouw. Veelal clubmensen, maar ook mensen gewoon uit Delden en omgeving, het bedrijfsleven en soms die verrassende persoon of instelling waar je het niet van verwacht. Als een ‘vibe’ voel je het door de club en Delden (b)ruisen.
Dat voelt rijk! Niet alleen op financieel gebied, maar vooral door de steun en het daarmee gepaard gaande enthousiasme die daaronder merkbaar is.
Groot of klein, veel of weinig, betaald of vrijwillig: Rood Zwart heeft best wat ‘likers’ !
Om de nieuwbouwplannen te verwezenlijken zijn veel vrijwilligers heel wat uren druk. Acties om een extra geldstroom op gang te brengen worden uitgedacht en gestimuleerd. En ja, … wat is het dan weer geweldig, als zich spontaan een Rood Zwarter meldt en zegt: “ik wil wel graag een pakketje Brons”!
Arjan Oude Wesselink is, o.a. als leider bij D2 en F5 actief, maar is ook als sponsor met Rietdekkersbedrijf Oude Wesselink betrokken bij de club.
De familie Oude Wesselink is geregeld compleet langs de lijn te zien om een gezinslid aan te moedigen (… en heeft de laatste twee jaar een record aantal rondjes op ‘de platte wagen’ mee kunnen maken).

Rietdakkersbedrijf Oude Wesselink – familie Oude Wesselink – bedankt voor dit ‘rijke’ gevoel, maar bovenal het geweldige gebaar!

            

Rood Zwart wil de aankoop van dit eerste sponsorpakket graag vieren door eenmalig een extraatje in het pakket te doen en biedt Arjan graag als dank de ‘Traptrede-vermelding’ aan.  

Voor de mensen die geïnteresseerd zijn, geven wij graag onderstaand een aantal links naar de site waarop u meer kunt lezen:

·         Link naar site Rietdakkersbedrijf Oude Wesselink
·         Link naar SportParkPlus site
·         Link naar brochure algemeen SportParkPlus
·         Link naar sponsorbrochure SportParkPlus 

 
 
Geen producten
Naar winkelwagen