Frans Exterkate benoemd tot lid van verdienste

08-01-2015

Traditiegetrouw vond op 6 januari, de verjaardag van Rood Zwart, de nieuwjaarsreceptie plaats.

Onder grote belangstelling van de vele aanwezigen prees Rood Zwart-voorzitter Robert Ros de inzet van alle vrijwilligers binnen de club, die altijd voor de vereniging de handen uit de mouwen steken. Zo werd er op vrijdag 2 januari alweer volop gewerkt aan de het verwijderen van de afwerkvloer i.v.m. de renovatie van de kelder. Ook roemde hij onze sponsoren, ondernemers die een financiële bijdrage leveren om gezamenlijk de club op het gewenste niveau te brengen en te houden.

 

Uiteraard was er ook veel aandacht voor het project “Sportpark plus”.
In een korte presentatie werden de plannen voor 2015 uiteengezet. Binnenkort volgt er meer informatie via een eigen website en nieuwsbrief.  

 

Vervolgens was het bestuurslid Han Blanke (vrijwilligerszaken) die op z’n eigen vlotte manier vrijwilliger Frans Exterkate in het zonnetje zette. Frans was jarenlang actief als voetballer bij Rood Zwart. In de jeugd kon men hem nog wel eens voor een tweede wedstrijd strikken, als er bij een elftal een speler tekort was. Later, na z’n loopbaan als voetballer, is Frans al jarenlang actief als trainer, leider en coördinator bij de jeugd en bij diverse andere activiteiten. De speld, behorende bij de titel "Lid van verdienste" werd door echtgenote Gertie opgespeld. Na afloop werd Frans door de aanwezigen gefeliciteerd en bleef het nog lang gezellig.

   

Voor alle foto's, klik hier >>> 

 
 
Geen producten
Naar winkelwagen