Bevertoernooi 2014 weer zeer geslaagd

03-06-2014

Op zaterdag 31 mei werd op het Rood Zwart complex de 9e editie van het Bevertoernooi gehouden. Maar liefst 21 teams uit de regio kwamen naar de Scheetheuvel voor het jaarlijkse voetbaltoernooi voor lagere seniorenteams.

Er werd gespeeld in poules van 7 teams, onderverdeeld in 1 dames- en 2 heren poules. De wedstrijden begonnen om 12 uur en rond de klok van half 5 werden de finales gespeeld. Deze gingen dit maal tussen Rood Zwart dames 1 zondag en SP Neede dames 1, welke met 1-0 in het voordeel van de Deldense dames werd beslecht. Bij de heren ging het tussen BWO en Haaksbergen, waarbij de strijd gelijk op ging en met een penalty reeks beslist moest worden. Deze eindigde in een 5-4 in het voordeel van BWO.

Aansluitend aan het toernooi, was er een grote barbecue voor alle deelnemers en werd de dag besloten met een gezellig feest in de tent. Ook dit jaar zorgde DJ Remco van Relight uit Oldenzaal voor de nodige muzikale klanken die het feestje opluisterde.

Met dank aan alle deelnemers, maar niet in de laatste plaats aan alle vrijwilligers (van scheidsrechters tot de opruimploeg op zondagmorgen) werd het een bijzonder sportieve en gezellige dag en kijkt men nu al weer uit naar de 10e editie in 2015!!! De foto's worden z.s.m. geplaatst.

 

 
 
Geen producten
Naar winkelwagen