Titel voor Rood Zwart D2

18-05-2014

Niet onverwacht en zonder een bal te hoeven spelen is de D2 donderdag kampioen geworden van de 3e klasse. Concurrent VV Borne, met 4 punten achterstand op Rood Zwart, moest het in Hengelo opnemen tegen Achilles `12 en mocht met deze uitwedstrijd  geen punten laten liggen om nog kans te maken op het kampioenschap. Na een uur voetballen en einde  wedstrijd stond er 5-1 op het scorebord en waren de jongens van Rood-Zwart D2 kampioen. De afgereisde delegatie van Rood Zwart was blij verrast met het resultaat en werden sportief gefeliciteerd door de leiding van Achilles`12.

Met het kampioenschap in de tas was het nog maar een formaliteit om de wedstrijd tegen Borne D1D te spelen. De jongens van Rood Zwart waren ontspannen tijdens de warming-up en begonnen relaxt aan de wedstrijd. Borne kon niets meer aan de eindstand van de ranglijst veranderen maar wilde, net als iedereen, winnen van de kampioen. Onze D2 ging met een grote lach op het gezicht ten onder aan de wilskracht van VV Borne  eindstand 3-1. Met 25 punten, 46 doelpunten voor en slechts 10 tegen goals is dit een prestatie om trots op te zijn.

Nadat de felicitaties in ontvangst waren genomen en  de kampioensshirtjes waren aangetrokken stortte zich een  horde fotograven op de kampioenen. De spelers, begeleiders, ouders,opa`s, oma`s en enthousiaste fans togen richting Delden om op de thuisbasis  “De Scheetheuvel” het feestje voort te zetten. Een toespraak en felicitaties van Jeugdvoorzitter Erik Franssen in de kantine bevestigde nog maar eens dat dit een geweldige prestatie is. Hij nodigde de spelers en begeleiders uit voor een rondrit door Delden om het kampioenschap te bezegelen. De champagne kurken vlogen door de Langestraat en het enthousiaste winkelende publiek zwaaide de kampioenen toe.

Nog een drankje en een mededeling dat er volgend weekend een toernooi in Landgraaf is, en op 7 juni nog een thuiswedstrijd tegen Hilversum, (ja ja de grenzen worden verlegt) zal het succes volle jaar worden afgesloten met een BBQ.

           

 
 
Geen producten
Naar winkelwagen