Rood Zwart E1 kampioen

12-05-2014

 Ontketend E1 ongeslagen kampioen 1e Klasse!

Rood Zwart E1 is voor de 2e keer dit seizoen ongeslagen kampioen geworden in de 1e Klasse. Het team van trainers Colin Monteiro & Joost Baake en leider Alfons Mulder, heeft tot dusver alle wedstrijden gewonnen. De voorsprong op de achtervolgers bedraagt na zaterdag 9 punten. Een uitmuntende prestatie van deze zeer talentvolle groep.

Tegen DSVD E1 was zaterdag een gelijkspel genoeg om het kampioenschap veilig te stellen. Evenals de gehele competitie had E1 ook zaterdag te kampen met blessures. Het weerhield de jongens er niet van om vol vertrouwen en vooral met heel veel zin te gaan beginnen. En ook nu werd er weer vanaf de eerste seconde druk gezet op de tegenstander en ging de bal goed rond. Het duurde dan ook niet lang voordat E1 op een 1-0 voorsprong kwam. Vlak hierna kwam DSVD echter geheel tegen de verhouding in langszij. Na deze treffer stond het achterin als een huis en werd er volop gecombineerd en de ruimte gezocht. Het ene doelpunt was nog mooier dan de andere, het publiek genoot zichtbaar van het uitmuntende combinatiespel. De teller in de rust bleef steken op een comfortabele 7-1 voorsprong.

Na de rust bleef de aanvalsmachine op volle toeren draaien, echter bleek de keeper van DSVD een behoorlijke sta-in-de-weg. E1 scoorde slechts 3 treffers, eindstand 10-3. Hiermee toonde E1 zich te aardig voor het sportieve DSVD, want gezien de kansen en het vertoonde spel had vandaag een score met dubbel zoveel doelpunten zeker tot de mogelijkheden behoord.

Na afloop doken de jongens met kleren aan onder de douche en werd het kleedkamergebouw onveilig gemaakt. Hierna volgde een prachtige rit door Delden op de ‘platte wagen’. Tot slot kreeg iedere speler een prijsje en werd de groep, onder het genot van een versnapering, namens het bestuur lovend toegesproken door Arjan Dijkmans. Al met al een zeer geslaagde dag!

De jongens van E1 zijn ongeslagen kampioen geworden (11x winst, doelsaldo +38), een mooie prestatie, die door samen te spelen en heel hard werken is bereikt. De jongens hebben het zeker niet cadeau gekregen in deze competitie met enkele sterke tegenstanders. Volgende week de laatste wedstrijd van het seizoen tegen hoogvlieger Quick’20. E1 is erop gebrand ook deze wedstrijd met winst af te sluiten en zo, evenals het 1e elftal, alle wedstrijden ongeslagen met winst af te sluiten.

Alle supporters, jong en oud, die elke week langs de lijn stonden, heel erg bedankt!

 
 
Geen producten
Naar winkelwagen