Rood Zwart ongeslagen kampioen!!!

27-04-2014

Het is dan eindelijk gelukt. Vandaag in de uitwedstrijd in en tegen Haaksbergen werd met 0-3 gewonnen en daarmee was het kampioenschap van Rood Zwart 1 een feit. Na een 0-2 ruststand door een doelpunt van Folkert Stijnenbosch en een zondagsschot van Frank Scholder en de 0-3 halverwege de 2e helft door opnieuw Stijnenbosch, heeft de ploeg van trainer Bert Jan Heins op een zakelijke wijze afgewerkt met de vergissing van eind vorig seizoen. De degradatie van toen is daarmee binnen één seizoen weer goedgemaakt en daarmee is de blamage daadkrachtig weggepoetst.
De cijfers spreken voor zich; 72 punten uit 24 wedstrijden met een doelsaldo van + 108!!!
Dat alleen al is een ongekend succes! Daar kunnen alle betrokkenen maar wat trots op zijn.

                    

De ontlading na afloop van de wedstrijd was groot en bovenal ‘bijzonder prettig’. Met het nodige Bengaals vuurwerk, champagne en het nodige gerstenat en uiteraard bloemen, werden de felicitaties in ontvangst genomen door alle spelers, trainers en begeleiders.

Foto 's gemaakt door Olaf Strikker >>>
Filmpje eindsignaal en kampioen >>>
Filmpje rondrit door Delden >>>

Bij thuiskomst in Delden stond “de platte wagen” natuurlijk klaar. Nadat alles daarin geïnstalleerd was, werd begonnen aan een triomftocht door Delden. Luidkeels zingend ondersteund met harde muziek kon Delden vaststellen dat het kampioenschap van Rood Zwart behaald is. Na afloop wordt een bezoek gebracht aan hoofdsponsor De Harlekijn, waar naar alle waarschijnlijkheid een bodem gelegd wordt voor een knallend feest in de avond in het eigen clubgebouw.

's Avonds was er vanaf 19.30 uur een groot feest in de kantine van de club, waarvoor iedereen die Rood Zwart een warm hart toedraagt werd uitgenodigd om spelers, trainers en begeleiders te feliciteren en gezamenlijk te toasten op het behaalde resultaat.  Het feest werd rond de klok van 24:00 uur  afgesloten.

Foto 's gemaakt door Nico Bloem (incl. feest 's avond) >>>

                                   

 
 
Geen producten
Naar winkelwagen